Slicing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Slicing, objeleri mükemmel şekilde kesmenizi isteyen reflekslere dayalı bir Android oyunu.

Slicing, reflekslerinizi test edebileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Oyunda tek yapmanız gereken; fırlayan objeleri tam ortalarından kesmek ancak salise geç dokunursanız oyuna veda ediyorsunuz.

Ketchapp’ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı sinir edici zorlukta olmasına karşın bağımlılık yapan oyunlardan biri Slicing. Adında da tahmin edeceğiniz üzere obje kesmeye dayalı oynanış sunuyor. Hangi noktadan fırlayacağını kestiremediğiniz objeleri seri olarak kesiyorsunuz. Bunu yaparken objelerin yarısının tam çizgiye denk gelmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Objelerin fırlama hızlarını hesaplayarak zamanlamayı tutturursanız sorun yok.

Erkan Calp

Slicing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Slicing, tek dokunuş kontrol sistemiyle rahat oynanış sunan refleks oyunu.

Slicing, Ketchapp’ın iOS cihaz kullanıcıları için de ücretsiz sunduğu reflekslere dayalı eğlenceli oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda objeleri tam ortalarından kesmeniz isteniyor. Ancak ufak bir sorun var; Fırlayarak çıkıyorlar ve nereden gelecekleri belli olmuyor.

Canınız sıkıldığında, yolculuk anında açıp oynayabileceğiniz, dilediğiniz zaman da bırakabileceğiniz türde bir refleks oyunu Slicing. Oyunda ikinci bir şans verilmiyor. Hata yaptığınız an puanları sil baştan toplamanız gerekiyor. İlerleyebilmek içinse yapmanız gereken; objeleri tam yarıdan kesmek. Ekranın ortasına çekili çizgi, işinizi biraz kolaylaştırabilir ancak dediğim gibi sağdan soldan çıkan objeleri bu çizginin tam orta noktasına denk getirmek marifet gerektiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!