Sling Kong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
495 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Sling Kong'ta sevimli gorili engellere çarpmadan yukarı tırmandırmaya çalışıyoruz.

Sling Kong, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Dinamik oyun yapısıyla öne çıkan bu oyundaki temel amacımız yukarı tırmanmaya çalışan gorile yardımcı olmak.

Bu görevi yerine getirebilmek için gorili tutup çekiyor ve ardından serbest bırakıyoruz. Tıpkı sapanla taş atar gibi bu hareketi yaptıkça goril fırlatıldığı noktada bulunan parçalara tutunuyor ve asılı kalıyor. Yine gorili tutup çekerek bir üstte bulunan parçaya fırlatıyoruz. Bu döngüyü devam ettirerek mümkün olan en yüksek puanı toplamaya çabalıyoruz fakat bunu yapması pek kolay olmuyor çünkü yolumuza çok sayıda engel çıkıyor.

Karşımıza çıkan engellerden birisine çarpmamız durumunda baştan başlamamız gerekiyor. Oyuna her ne kadar gorille başlıyor olsak da serüvenimiz esnasında birçok yeni karakteri açabiliyoruz. Toplamda 35 farklı karakter mevcut.

Gelişmiş fizik motoru ve animasyonları ise Sling Kong, boş zamanları değerlendirmek için oynayabileceğiniz ideal bir oyun.

Emircan Erdoğan

Sling Kong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
59.7 MB DOSYA BOYUTU

Sling Kong'ta kontrolümüze verilen karakterleri zorlu bölümlerde hayatta tutmaya çalışıyoruz.

Sling Kong, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli bir beceri oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan birisi ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Keyifli atmosferiyle beğenimizi kazanan bu oyun ilk bakışta çocuklar için tasarlanmış olduğu izlenimini verdi. Fakat oynamaya başladıkça gördük ki bu oyun aslında yetişkinlerin de epey hoşuna gidecek öğelerle dolu.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen karakterleri tuzaklara çarpmadan mümkün olduğunca yukarı taşımak. Bunu gerçekleştirebilmek için karakteri tutup çekiyor ve ardından nişan alıp bırakıyoruz. Sapanla taş fırlatma gibi düşünebilirsiniz. Bunu gerçekleştirirken aynı zamanda bölümlere rastgele serpiştirilmiş olan altınları toplamamız da gerekiyor.

Birbirinden farklı görünüşlere sahip olan karakterleri zamanla açabiliyor ve onlarla oynayabiliyoruz. Bu özellik oyuna farklılık katıyor ve sürekli aynı olmaktan kurtarıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Sling Kong'a mutlaka göz atmalısınz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Rocket Sling

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • 3DMark Sling Shot Benchmark

    3DMark Sling Shot Benchmark alanındaki en iyi performans ölçme araçlarından biridir
  • Master Sling Car - Drift Game

    Drift yapacağız.
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Jungle Monkey Kong

    Jungle Monkey Kong'ta muzları toplamaya çalışan bir maymuna yardım etme görevini üstleniyoruz.
  • Kong

    Kong, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir GIF oluşturma uygulaması.
  • Banana Kong

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.