Sling Shot Bounce Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.

Sapan, genellikle çocuklukta karşılaştığımız ve zamanla unuttuğumuz bir alettir. Birçok kişinin de sapanla unutulmayacak anıları vardır. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Sling Shot Bounce Attack oyunu ile birlikte sapan kullanmaya yeniden başlayacaksınız. Sling Shot Bounce Attack oyununda sizden karşınıza çıkan blokları bir sapan ile birlikte eritmeniz isteniyor.

Sling Shot Bounce Attack, oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur. Oyunda bu sefer tahtadan olmayan bir sapana sahipsiniz. Ayrıca bu sapan taş yerine küçük toplar fırlatıyor. Bu topları kullanarak bölümde bulunan tüm engelleri eritmeli ve oyunun sonuna gelmeye çalışmalısınız.

Oldukça zevkli bir oyun olan Sling Shot Bounce Attack'ta engellerin üzerinde bazı sayılar yazmakta. Bu sayılar  size engelin erimesi için kaç kez atış yapmanız gerektiğini gösteriyor. Eğer kısa sürede engellerin üzerinde yazan sayıları sıfır yapamazsanız oyunu kaybedebilirsiniz. Oyunu kaybettiğinizde ise tekrar baştan başlamanız ve daha önce erittiğiniz engelleri tekrar eritmeniz gerekiyor.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte severek oynayacağınız Sling Shot Bounce Attack oyununu hemen şimdi indirin!

Uğur Sağlam

Sling Shot Bounce Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Sling Shot Bounce Attack oyununda karşınıza çıkan tüm engelleri sapan ile birlikte geçin.

Sapan her ne kadar basit bir alet gibi gözükse de herkes kullanamaz. Sapan kullanmak için tecrübeye sahip olmalısınız. Eğer yeteri kadar tecrübeniz yoksa hedefleri vuramayabilirsiniz. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Sling Shot Bounce Attack oyunu, sizi farklı bir sapan deneyimine davet ediyor. Bu oyunla birlikte sapan anlayışınız değişecek ve artık sapanı daha farklı işler için kullanacaksınız.

Sling Shot Bounce Attack, bir sapanla birlikte karşınıza çıkan tüm engelleri eritmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur. Oyunda gerçek hayattan farklı olarak renkli ve plastik bir sapana sahipsiniz. Bu sapanla birlikte taş yerine de top fırlatıyorsunuz. Oyunda karşınıza çıkan engellerde farklı sayılar yazmakta. Bu sayılar her yeni top atışınızda azalıyor. Sizin sapanla birlikte bu sayıları sıfır yapmanız lazım. Sayılar sıfır olduğunda engeller ortadan kalkıyor ve yolunuza devam edebiliyorsunuz.

Eğlenceli müziklere ve oldukça renkli grafiklere sahip olan Sling Shot Bounce Attack oyunu sizi oldukça eğlendirecek. Hemen şimdi Sling Shot Bounce Attack oyununu indirin ve boş zamanlarınızda iyi vakit geçirin!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3DMark Sling Shot Benchmark

    3DMark Sling Shot Benchmark alanındaki en iyi performans ölçme araçlarından biridir
  • Cannon Bounce

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Cannon Bounce mobil oyununda canavarları yok etmek için top atışında ne kadar iyi olduğunuzu gösterin.
  • Kill Shot Virus

    Kill Shot Virus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • God of Attack

    God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • METAL SLUG ATTACK

    METAL SLUG ATTACK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savunma - saldırı oyunudur
  • Robot Unicorn Attack 3

    Robot Unicorn Attack 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Treasure Bounce

    Treasure Bounce ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur