Slow Shutter Cam

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
633 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Slow Shutter Cam fotoğrafçılık konusunda daha iyi işler çıkarmak isteyen herkes tarafından kullanılması gereken kapsamlı bir uygulamadır.

Slow Shutter Cam fotoğrafçılığa merakı olanların beklentilerine cevap vermek üzere özel olarak tasarlanmış bir fotoğraf çekme uygulamasıdır. Uzun pozlama denen fotoğrafçılık tekniği üzerine yoğunlaşan bu uygulama sayesinde insan gözünün göremeyeceği türde ilginç sahneleri temel alan fotoğraflar çekebilirsiniz.

Uzun pozlama özellikle hareket eden ışıklı nesneler, şelaler ve akarsular üzerinde mükemmel sonuç sağlamaktadır. Uzun pozlama tekniği kullanılarak çekilen fotoğraflar, nesneler süzülüyormuş hissi vermekte ve fotoğrafın hissini zenginleştirmektedir. Uzun pozlama süresi hareket eden nesnelerin tüm hareketlerini aynı fotoğrafa işlediği için sabit nesneler net, hareketli nesneler ise akıp gidiyormuş gibi görünmekte.

Slow Shutter Cam de bu fikir üzerine kurulmuş bir uygulama. Uygulamayı kullanarak hareketli nesneleri içeren fotoğraflarınıza bambaşka bir atmosfer kazandırabilirsiniz. Kolay kullanım özelliklerine sahip olan Slow Shutter Cam, fotoğrafçılık konusunda biraz olsun fikir sahibi olan herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remote Shutter

    Remote Shutter, telefonunuza dokunmadan bir başka telefon aracılığıyla fotoğraf çekmenize imkan sağlar.
  • Shutter by StreamNation

    Shutter by StreamNation, fotoğraf ve videolarınızı doğrudan buluta kaydeden ücretsiz bir mobil uygulamadır.
  • Slow Fast Slow

    Slow Fast Slow, iPhone 5, iPhone 5C ve iPod Touch cihazlarınızın kamerasına gelişmiş bir ağır çekim özelliği eklemenizi sağlayan etkileyici ve başarılı bir uygulamadır.
  • Slow Motion Camera Free

    Slow Motion Camera Free, iOS cihazlarınızı kullanarak efor sarfetmeden ağır çekim video kaydı yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • My Cam

    My Cam ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır ve kullanıcılara çok sayıda düzenleme seçeneği sunmaktadır.
  • Hypno Cam

    Videolarınıza birbirinden ilginç efektler uygulamak istiyorsanız, Hypno Cam uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Selfie Cam

    Selfie Cam ile mükemmel selfie'ler çekebilir ve sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
  • Live Pictures Cam

    Live Pictures Cam, eski iPhone'unuzda Live Photo çekimi yapabileceğiniz pratik bir uygulama.