Slugterra: Slug it Out!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,273 TOPLAM İNDİRME

Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Slugterra: Slug it Out!, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir eşleştirme oyunu olarak betimlenebilir. Eşleştirme oyunları genelde hikaye olarak sönük kalır ve oyunseverlere farklı bir deneyim yaşatmakta zorlanır. Görünüşe göre Slugterra'nın yapımcıları bu kategoride yer alan oyunların eksikliklerini iyi bir şekilde analiz ederek ortaya iyi bir yapım çıkartmaya çalışmışlar.

Genel bir değerlendirme yapacak olursak başarılı olduklarını söyleyebiliriz. Slugterra hem bulmaca hem de aksiyon oyunu öğelerini başarıyla bir araya getiriyor. Oyunda rakiplerimize karşı mücadele etmek için benzer objeleri yan yana getirmemiz gerekiyor. Bunu yaptıkça karakterimizi saldırı gücünü kullanarak rakibi yıpratmaya çalışıyor. Tamamen gücü bittiğinde ise bölümü kazanmış oluyoruz.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Slugterra'da da birçok bonus ve güçlendirici bulunuyor. Bunları topladıkça rakibimize karşı daha güçlü bir konuma erişiyoruz. Özel eşyalar sayesinde karakterimizi geliştirme şansına da sahibiz.

Açıkçası Slugterra oynaması son derece keyifli bir oyun. Eşleştirme ve aksiyon bazlı oyunlar oynamaktan keyif alan herkes bu oyunu büyük bir beğeniyle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

Slugterra: Slug it Out!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
285 TOPLAM İNDİRME
219 MB DOSYA BOYUTU

Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Slugterra: Slug it Out! hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca ve aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda benzer objeleri bir araya getirerek bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirmesi ne yazık ki söylemesi kadar kolay olmuyor çünkü bölümlerde beklenmedik engellerle karşılaşıyoruz.

Diğer eşleştirme oyunlarında denk geldiğimiz gibi Slugterra'da da birçok güçlendirici ve bonus bulunuyor. Bunları toplayarak rakiplerimize karşı avantaj elde edebiliyoruz. İlk birkaç bölümde karşımıza çıkan rakipler görece olarak kolay olsa da ilerleyen bölümlerde karşımıza dişli rakipler çıkıyor.

Oyunda çok sayıda karakter bulunuyor ve bu karakterlerin her birinin kendine özgü saldırı gücü bulunuyor. Eşleştirme oyunu dinamiklerini aksiyon oyunu atmosferiyle buluşturan Slugterra'da Game Center üzerinden multiplayer savaşlara da katılma şansına sahibiz.

Açıkçası oyun hem bulmaca hem de aksiyon öğeleriyle beğenimizi kazandı. Farklı oyun dinamiklerini başarılı bir şekilde kombine ederek ortaya denemeye değer bir yapım çıkartmışlar. Eğer siz de orijinal, ücretsiz ve üst kalite bir oyun arıyorsanız Slugterra: Slug it Out!'u denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slugterra: Slug It Out 2

    Slugterra: Slug It Out 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Slugterra: Dark Waters

    Slugterra: Dark Waters, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz bir macera oyunu.
  • Slugterra: Guardian Force

    Slugterra: Guardian Force, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Odd Bot Out

    Odd Bot Out, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Out of the Void

    Out of the Void, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Out There

    Out There, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve içerisinde bilimkurgu öğelerini içeren bulmaca oyunudur.
  • Piece Out

    Piece Out, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.