Smart Screenshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Ekran görüntüsünü daha pratik alan ve kullanım alanınızı genişleten Smart Screenshot Windows Phone için ücretsiz bir uygulama.

Ekran görüntüsü almak için yerel olarak sunulmuş yöntemden daha fazlasını arıyorsanız Smart Screenshot isimli bu uygulamaya göz atmak isteyebilirsiniz. Ekran görüntüsü alma işini daha kapsamlı seçeneklerle sunan Smart Screenshot aslında isminin anlattığı kadar da basit, ama dilerseniz bu fonksiyonların ne olduğunu birlikte anlayalım.

Ekrana gölge efekti katmanızı sağlayan bu uygulama ile almış olduğunuz ekran görüntüsüne özgün bir filtre ekleyebiliyorusunuz. Normalde Windows Phone kullanıcısı olarak güç düğmesi ve ses açma butonunu aynı anda basarak elde ettiğiniz bu işlem kafanızı karıştırıyorsa belki uygulama aracılığıyla yol almak daha kolay olabilir. Zira, her platformun kendi yöntemi olması nedeniyle kafa karıştıran sonuçlar çıkabilir.

Başka bir işletim sistemi arayüzünü aldığınız ekran görüntünüzün üstüne monte edebiliyorsunuz. Bunu arkadaşlarınızı kandırmak için de yapabilirsiniz. Örneğin, sadece Windows Phone için çıkmış olan bir uygulamanın görüntülerine Android arayüzü ekleyerek bu platformu kullanan insanları heyecanlandırabilirsiniz. Temel fonksiyonundan öte şaka amaçlı seçenekleriyle dikkat çeken Smart Screenshot, ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Wallpapers

    Smart Wallpapers, Windows Phone telefonunuz için her gün QHD çözünürlükte ücretsiz duvar kağıtları sunuyor.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • IDrive

    IDrive ile mobil cihazınızdaki tüm verileri bulut ortama aktarabilirsiniz.
  • Şifre Üret

    Şifre Üret, güçlü şifreler oluşturmanıza yardımcı olur.
  • SkyType

    SkyType, bilgisayarınızın klavyesini kullanarak mobilde daha hızlı yazmanıza yardımcı olan bir uygulama.
  • Pushbullet

    Pushbullet ile telefonunuza düşen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, cihazlar arası dosya aktarımı yapabilirsiniz.
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile Windows Phone telefonunuzu fare olarak kullanabilir, bilgisayarınızı yönetebilirsiniz.
  • WinZip

    WinZip, Windows Phone platformundaki en iyi dosya sıkıştırma ve açma programı.