SmartNews

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

SmartNews ile dikkatinizi çeken haberleri bir araya toplayabilirsiniz

SmartNews kullanıcılara dünya çapındaki güncel haberleri pratik ve kolay bir şekilde tkaip etme imkanı veren bir mobil haber uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan SmartNews temel olarak size ilgi duyduğunuz haberleri şık bir görünüm ile sunan bir haber uygulaması. SmartNews içerisinde yer alan algoritma günde 10 milyondan fazla makaleyi analiz edebilmektedir ve bu makaleler arasından en ilgi çekenleri filtreleyebilmektedir. Bu sayede çok çabalamadan ilgi çekici haberlere ulaşabilirsiniz.

SmartNews'te yer alan makaleler NBC News, TechCrunch, The Huffington Post, Bleacher Report, Quarts, The Verge, Vox.com, Reuters, AP, Perez Hilton ve daha birçok farklı kaynaklardan toplanmaktadır. Uygulama içerisinde bu makaleler kategoriler halinde toplanıyor ve kullanıcılar ekranın üstündeki renkli bölümlere dokunarak bu makaleler arasında geçiş yapabiliyor. SmartNews'in SmartView özelliği haberlerin yükleme sürelerini minimuma indiriyor ve haberlerin hızlı bir şekilde açılmasını sağlıyor. Uygulamanın bir diğer güzel yönü internet bağlantınız olmadığı durumlarda haber okumanıza da imkan vermesi. Böylece nerede olursanız olun SmartNews kullanarak haber okuyabilirsiniz.

SmartNews'in temiz ve şık arayüzü gözlerinizi yormadan haber okumanızı mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

SmartNews

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
15.8 MB DOSYA BOYUTU

SmartNews ilgi çekici haberleri bir araya toplayan bir mobil haber uygulamasıdır

SmartNews milyonlarca makaleyi analiz ederek içlerinden en dikkat çekici olanları bir araya toplayarak size sunan bir mobil haber uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz SmartNews arayüzünün şıklığı ve okumatı çok daha kolay hale getiren sade görünümüyle ön plana çıkmakta. Normalde haber sitelerine girdiğinizde farklı tasarımlarla karşılaşmaktasınız. Fakat bu tasarımlardan bazıları hoşunuza gitmeyebilir veya gözlerinizi haberleri okurken yorabilir. İşte SmartNews size bu konuda çözüm sunuyor.

SmartNews hergün 10 milyonun üzerindeki makaleyi araştırmakta ve aralarından en çok beğenilenleri filtrelemektedir. NBC News, TechCrunch, The Huffington Post, Bleacher Report, The Verge, Quartz, Vox.com, Reuters, AP, Perez Hilton gibi dünyaca ünlü kaynaklardan elde edilen bu makaleler SmartNews'in SmartView özelliği sayesinde hızlı bir şekilde yüklenebilmekte ve saniyeler içersinde görüntülenebilmekte. Uygulama içerisinde makaleler kategoriler altında toplanıyor. Farklı renklerle işaretlenen bu kategorilere ekranın üst bölümünden erişilebiliyor. Dilerseniz kanallarınızı da düzenleyebiliyorsunuz.

SmartNews'in en kullanışlı yönü çevrimdışı olsanız bile haberleri takip etmenize izin vermesi.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.