SmartThings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

SmartThings, evinizi mobil cihazınızdan kontrol etmenizi sağlayan bir ev otomasyon uygulamasıdır.

Akıllı telefon, tablet, televizyon, bileklik, gözlük, beyaz eşya ve daha sayamayacağımız onlarca akılı cihaz bir zamanlar hayalken artık yediden yetmişe herkes kullanıyor ve hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumdalar. Artık bu cihazlar sayesinde oturduğumuz yerden çoğu işimizi halledebiliyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu cihazlar da geliştiriliyor ve her geçen gün yetenekleri artıyor. Öyle ki artık evimizi bile akıllı telefonumuzdan yönetebiliyoruz. iPhone veya Android cihazımıza yüklediğimiz basit gibi görünen bir uygulama sayesinde tek dokunuşla evinimizin dilediğiniz odasının ışıklarını açıp kapatabiliyor, kapı kilitlerini açabiliyor, evimizin güvenlik durumunu takip edebiliyoruz.

Evimizi akıllı eve dönüştüren uygulamalardan birisi de Samsung’un bünyesinde bulunan ev otomasyon şirketi SmartThings’in ücretsiz olarak sunduğu, şirketle aynı adı taşıyan uygulaması. SmartThings uygulaması basit olarak mobil cihazınızdan evinizi kontrol edebileceğiniz ve izleyebileceğiniz bir ev otomasyon uygulaması.

SmartThings veya Amazon üzerinden SmartThings Hub ile birlikte çalışan uygulama sayesinde evinizde olanlardan anlık bildirimlerle haberdar olabilir, kapılarınızı kilitleyebilir, enerji kullanımı kontrol edebilirsiniz.

Erkan Calp

SmartThings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

SmartThings uygulaması ile evinizin kontrolü parmaklarınızın ucunda.

SmartThings ile iPhone’unuzu kullanarak evinizi akıllı eve dönüştürebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan SmartThings veya Amazon üzerinden satın alabileceğiniz SmartThings Hub ve SmartThings uygulaması.

iOS 7.0 ve üzeri yüklü iPhone’unuza yükleyeceğiniz SmartThings uygulaması ile mobil cihazınızı kullanarak evinizin cam ve kapılarını kapatabilir, dilediğiniz odanın ışığını söndürebilir, evin güvenlik durumunu takip edebilirsiniz. Ayrıca ışıkları eve yaklaştığınızda otomatik olarak açılacak evden çıktığınızda da kapanacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Aile fertlerinden biri eve geldiğinde veya çıktığında, arabanız haberiniz olmadan alındığında anlık bildirimlerle haberdar olabilirsiniz.

Karmaşık işlemlere gerek kalmadan sadece 15 dakika içerisinde kurularak kullanıma hazır gelen sisteme sahip olan SmartThings’in resmi uygulamasını iPhone’unuza yükleyerek, hareket sensöründen nem sensörüne, akıllı prizden alarma onlarca ürünü cihazınızdan kontrol edebilirsiniz.

Erkan Calp

SmartThings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

SmartThings, evinizi akıllı eve dönüştüren ev otomasyon uygulamalarından biridir.

SmartThings, evinizi akıllı eve dönüştürmenin en kolay yoludur. Evinizi uzaktan kontrol etmenize yardımcı olmanın haricinde alışkanlıklarınızı öğrenerek evinizi otomatik olarak ayarlayabilen SmartThings’in Windows Phone uygulaması ücretsiz olarak indirilebilmekte ve çalışmak için SmartThings Hub veya Starter Kit ürününe ihtiyaç duymaktadır.

Kapıları kilitleme, enerji kullanımını kontrol etme, ışıkları söndürme, televizyonu açma ve daha pek çok işi Windows Phone telefonunuzdan yapmanıza imkan tanıyan SmartThings, sadece 15 dakikada kurulumu tamamlanan ve kullanıma hazır hale gelebilen bir ev otomasyon uygulaması.

Hareket sensörü SmartSense Motion, kapı ve pencerelerin açılıp açılmadığını algılayan sensör SmartSense Open / Closed, nem sensörü SmartSense Moisture, elektrikli cihazları uzaktan kontrol etmenizi izin veren akıllı priz SmartPower Outlet, bahçe ışıklarını kontrol etmenizi sağlayan Pluggable Light Dimmer Outlet dahil birçok akıllı cihazı kullanımınıza sunan SmartThings’in uygulaması ile SmartThings ürünlerini telefonunuzdan rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

SmartThings Özellikleri:

  • Kapı, çekmece ve diğer eşyalar açılıp kapatıldığında, hareket ettirildiğinde bilirsiniz.
  • Evden ayrıldığınızda veya eve geldiğinizde ışıkların açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Gece olduğunda ışıklarınız ve televizyonunuz açılacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
  • Enerji kullanımınızın kontrol edebilir ve izleyebilirsiniz.
  • Eve girip çıkanlar için anlık bildirim alırsınız.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.