Smash Cars!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Smash Cars!: Voodoo'nun yeni yarış oyunu adrenalin dolu!

Smash Cars!, VOODOO’nun olmasıyla mobil platformda öne çıkan araba yarışı oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere arabaların paramparça olduğu adrenalin dolu farklı bir araba yarış oyunu. Arcade tarzı yarış oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim. Grafikleri mükemmel olmasa da süper keyifli bir oyun, vakit geçirmek için birebir. Aktif internet bağlantısı gerektirmemesi ve tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahat oyun deneyimi sunuyor. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Farklı türde, düşük görselli, ufak boyutlu, bağımlılık yapan mobil oyunların geliştiricisi Voodoo’nun araba yarışı oyunu Smash Cars!, en ufak dikkatsizliğinizde ezilip gideceğiniz zorlu pistlerde yarışlara alıyor. Bazen tekil bazen üç oyuncuya kadar çoklu yarışlara katılıyorsunuz. Tuzaklara takılmadan bitiş çizgisine sağ salim varmanız gerekiyor. Tuzaklarda fazla beklerseniz rakipleriniz sizi geçiyor ve sonra bir daha onları geçme şansınız olmuyor. Tuzağı çok önceden görüp hızınızı ayarlamanız gerekiyor. Aksi taktirde arabanız tuzla buz oluyor, yarış dışı kalıyorsunuz.

Erkan Calp

Smash Cars!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
305.6 MB DOSYA BOYUTU

Smash Cars!: En iyi araba parçalama oyunu

Smash Cars!, Voodoo’nun ufak boyutlu arcade araba yarışı oyunu. Arabanızı bir anda tuzla buz edecek tuzaklarla çevrili ölümcül pistlere yarışlara katıldığınız oyunda zorluk düzeyi gittikçe yükseliyor. Bölüm bazlı hazırlanmış araba yarışı oyunu internetsiz oynanabiliyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan yarış oyunu tek dokunuş kontrolleriyle tüm cihazlarda aynı keyifte ve rahatlıkta oyun deneyimi yaşatıyor.

Genellikle grafik kalitesi orta seviyede olan, ufak boyutlu ancak oynaması son derece keyifli ve bağımlılık yaratan mobil oyunlarla karşımıza çıkan popüler geliştirici VOODOO’nun yarış oyunu meraklılarına hazırladığı yeni yapımı Smash Cars! adıyla hem Android hem de iOS’ta karşımıza çıkıyor. iPhone/iPad’inize ücretsiz indirip, hiç satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz arcade yarış oyununda ölümle sonuçlanan engellere takılmadan yarışı tamamlamaya çalışıyorsunuz. Yarışlar bazen tekli oluyor, bazen de üç rakibinize karşı mücadele ediyorsunuz. Yarışlara süre sınırı yok. Tuzakları bekleyerek güvenli bir şekilde geçebilirsiniz ancak fazla beklediğiniz taktirde rakipleriniz hızla yanınızdan geçiyor. Hem dikkatli hem de hızlı sürüş sergilemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project CARS GO

    Project CARS GO, grafikleriyle etkileyen araba yarışı oyununun mobil versiyonu. Project CARS Mobile, Google Play'den Android telefonlara indirilebilir!
  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Mi Racing (APK)

    Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • CSR Racing 2 APK

    CSR Racing 2 APK Android araba yarışı oyununda resmi lisanslı arabalarla drag yarışlarına katılıyorsunuz. Online araba yarışı oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Fast & Furious Takedown

    Lisanslı Hızlı ve Öfkeli arabalarıyla yarışlara katılıyoruz.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.