Smash Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Smash Time, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir fantastik beceri oyunu.

Smash Time, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Smash Time'da çok sevdiği kedisini saldırgan yaratıklardan korumaya çalışan bir cadının kontrolünü ele alıyoruz.

Bu cadının tek bir isteği var o da çok sevdiği kedisinin zarar görmemesi. Bu yolda sahip olduğu tüm büyü güçlerini kullanmaya kararlı. Elbette bizim de ona yardım etmemiz gerekiyor. Oyunda sevimli kediye sürekli olarak yaratıklar saldırıyor. Biz de bu yaratıklar üzerlerine tıklayarak yok etmeye çalışıyoruz. Dilersek onları tutup uzaklara fırlatabiliyoruz. Eğer çok zorda kalırsak yardımımıza özel güçleri çağırabiliyoruz.

Oyunda tam tamına 45 farklı bölüm mevcut. Bu bölümler diğer birçok beceri oyununda olduğu gibi git gide zorlaşan bir yapıda sunuluyorlar. İlk başlardaki bölümler oyuna alışma safhasında epey faydalı oluyorlar. Daha sonra ise oyunun gerçek zorluğuyla karşılaşıyoruz.

Smash Time'da iki boyutlu görseller kullanılmasına rağmen kalite algısı epey yukarılarda. Tasarım ekibinin bu konuda iyi bir iş çıkarttığını söylememiz gerekiyor. Görsel efektlere ek olarak işitsel bileşenler de oyuna ilgi çekici bir hava katıyor.

Oyun özellikle çocukların bayılacağı bir atmosfere sahip. Fakat beceir oyunlarından hoşlanan yetişkinler de keyifle oynayabilir. Siz de kaliteli ve ücretsiz bir fantastik beceri oyunu arıyorsanız Smash Time'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Smash

    Totem Smash, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Drag Tag Smash

    Drag Tag Smash, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dolu bir beceri oyunu.
  • Yumby Smash

    Yumby Smash, beceri oyunu türüne ait son başarılı örnek olarak Google Play’de yerini alan bir PlayGearz yapımı oyun.
  • Jazz Smash

    Jazz Smash, beyzbol sopasıyla uçan nesneleri vurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Fruit Smash

    Fruit Smash, kaynağını Fruit Ninja'dan alan, keyifli bir meyve kesme oyunu.
  • Brick Smash

    Brick Smash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir blok kırmı oyunudur.
  • Roller Smash

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Smash Hit APK

    Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.