Smashies

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Farklı toplar kullanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı toplar kullanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve çeşitli engellerin arasında yukarı doğru çıkarak hedefe ulaşabileceğiniz Smashies, 100 binden fazla oyun severin tercih ettiği eğlenceli bir oyundur.

Basit ve göz yormayan grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı top modellerinden birini seçerek parkura başlamak ve topu zıplatarak yukarı doğru yol almaktır. Koyu renkli arka plan üzerine tasarlanmış rengarenk şekillerden oluşan engelleri aşarak topu yukarı doğru zıplatmalı ve puan toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Engellerin her biri farklı renkte ve hareket halindedir. Bu nedenle engellere çarpmadan içlerinden geçebilmek için topla aynı renk blokların gelmesini beklemeli ve içlerinden zıplayarak yukarı doğru ilerlemelisiniz.

Oyunda birbirinden güzel yüzlerce farklı top modeli yer almaktadır. Topların her biri farklı renge ve surat ifadesine sahiptir. Puan toplayarak yeni topların kilidini açabilir ve parkurlarda istediğiniz topu kullanabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile oyunculara ücretsiz olarak hizmet veren Smashies, geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Smashies

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
145.9 MB DOSYA BOYUTU

Farklı toplar kullanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı surat ifadelerine sahip onlarca top arasından dilediğinizi seçerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve renkli blokların arasından topu geçirerek hedefe ulaşabileceğiniz Smashies, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Basit ama gözü yormayan grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, hareket eden renkli blokların arasından topu zıplatarak yukarı doğru ilerlemek ve puan toplayarak parkuru en üst seviyede bitirmektir. Koyu fonlar üzerine tasarlanmış rengarenk bloklar ve çubuklardan oluşan hareketli engelleri aşarak yolunuza devam etmelisiniz. Engellerin aralarında yer alan küçük boşluklardan zıplayarak ilerleyebilirsiniz. Eğer engellerde yer alan renkli çubuklara çarparsanız top yere düşer ve parkura yeniden başlamak zorunda kalırsınız.

Oyunda kızgın, neşeli, sinirli, mutlu, öfkeli, gözlüklü ve daha onlarca farklı surat ifadesine sahip top bulunmaktadır. Topların kilidini açmak için puan biriktirmeli ve parkurları tamamlayarak seviye atlamalısınız.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Smashies, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Amber's Airline

    Hostesin görevlerini üstleneceğiz.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Baby Shark RUN

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Best Fiends Forever

    Rengarenk bir dünyaya gireceğiz.