Smurfs Epic Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,290 TOPLAM İNDİRME

Smurfs Epic Run, Şirinleri Gargamel'in elinden kurtarmaya çalıştığınız koşu oyunu.

Smurfs Epic Run, Şirinleri kötü büyücü Gargamel’in elinden kurtarmaya çalıştığımız iki boyutlu görsellere sahip koşu oyunu ve Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabiliyoruz.

Şirin Baba, Şirine, Usta Şirin, Gözlüklü Şirin ve daha nice Şirinler karakterinin yerini geçip arkadaşlarımızı hapsoldukları yerden kurtarmaya çalıştığımız oyunda 100’den fazla seviye bulunuyor. Şirinler köyü, orman, maden ve Gargamel’in kalesinde (ilerledikçe bonus bölgeler açılıyor) koşuşturmaca içerisinde ilerliyoruz. Karşımıza çıkan zorlu platformları atlatmak için Şirin olmanın avantajlarını kullanıyoruz.

Tek başımıza oynayabilmenin dışında arkadaşlarımızla da oynama seçeneği sunan ve puan kazandıran haftalık turnuvalar içeren Şirinler oyunu çizgi filmi kadar başarılı olmuş. Şirinler çizgi filmini severek izleyen bir çocuğunuz varsa veya Şirinler çizgi filmiyle büyüdüyseniz sizi de saracak bir oyun. Çizgi film atmosferi çok başarılı şekilde oyuna aktarılmış.

Erkan Calp

Smurfs Epic Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

Smurfs Epic Run, Şirinlerin Gargamel ile olan mücadelesini konu alan koşu oyunu.

Smurfs Epic Run, Şirinler çizgi filmindeki tüm karakterleri görebileceğiniz hatta onların yerini alıp kötü büyücü Gargamel’in karşısına çıkabileceğiniz bir koşu oyunu. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Şirinler oyununda amacınız Şirinleri Gargamel’in elinden kurtarmak. Tabii ki bu hiç kolay olmayacak.

İki boyutlu görsellere sahip oyunda Şirinler çizgi filminin tüm karakterleri karşımıza çıkıyor. Şirine, Şirin Baba, Uykucu Şirin, Gözlüklü Şirin ve Şirinler dünyasında yaşayan diğerleri oyuna aktarılmış ve hepsiyle oynayabiliyoruz. Şirinler köyü, orman, Gargamel’in gizemli kalesi, maden gibi farklı yerlerde binbir tehlikeyle mücadele ederek hapsolmuş Şirinleri kurtarmaya çalıştığımız oyunda platformları aşmak için her türlü cambazlığı yapıyoruz. Koşma, zıplama, yuvarlanma ve tabii ki özel güçlerimiz…

Çizgi film atmosferinin başarılı bir şekilde aktarıldığı Şirinler oyununda haftalık turnuvalar da oluyor. En uzun süre hayatta kalmayı başarmak üzerine kurulu turnuvalar ekstra puan kazandırıyor. Ayrıca her gün çıkan görevleri tamamlayarak ödüller kazanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car on the Run: Epic Chase

    Polislerden kaçmaya çalışacağız.
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Smurfs Bubble Story

    Smurfs Bubble Story, Şirinler Kayıp Köy filminden esinlenerek hazırlanmış Android bulmaca oyunu.
  • Smurfs' Village

    Smurfs' Village, popüler çizgi film Şirinler üzerine kurgulanmış ve Şirinler Köyü oluşturmaya yönelik bir oyun.
  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • The Smurfs Bakery

    Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.