Snail Bob 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli salyangozla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sevimli bir salyangozla birlikte macera dolu uzun bir yolculuğa çıkacağınız ve çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışarak maksimum puana ulaşmak için mücadele edeceğiniz Snail Bob 3, ücretsiz olarak hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve komik düzeneklerden oluşan ilginç parkurları ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sevimli salyangozunuzu ilerleterek parkurdaki tuzaklara takılmadan hedef bölgesine doğru yol almak ve engelleri aşarak puan toplamaktır.

Asansör ağaçlar, bir anda ortaya çıkan yumruk tuzakları, dikenli teller, dönen çarklar, hareketli bloklar ve daha onlarca farklı engelin arasından sakince ilerlemeli ve görevleri tamamlamak için belirtilen objeleri toplamalısınız.

Seviye atladıkça salyangozunuz için çeşitli kıyafetler satın alabilir ve yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Snail Bob 3, minik bir salyangozla macera dolu bir serüvene atılacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Snail Bob 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
210.2 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli salyangozla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Snail Bob 3, minik bir salyangozu kontrol ederek çeşitli engellerle ve tuzaklarla donatılmış ilginç parkurlarda yarışmak ve puan toplamak için mücadele etmektir.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, parkurdaki çeşitli mekanizmalardan yararlanarak salyangozu hedef bölgesine taşımak ve haine sandığına ulaşarak bölümü tamamlamaktır.

Engelleri aşarak yolunuza devam etmeli ve parkurdaki ödülleri toplayarak puanınızı artırmalısınız. Bu sayede salyangozunuz için yeni kıyafetler ve aksesuarlar satın alabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı bölüm ve her bölümde birbirinden zorlu birçok parkur yer almaktadır. Ayrıca salyangozun geçişini engellemek için tasarlanmış dikenli çarklar, hareketli bloklar, yumruk yaylar ve daha yüzlerce tuzak bulunmaktadır.

Ücretsiz olarak hizmet veren ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Snail Bob 3 ile sizde ilginç parkurlarda yarışarak puan kazanabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snail Ride

    Karşımıza çıkan engellerden sıyrılmaya çalışacağız.
  • Snail Bob 2

    Snail Bob 2, sevimli salyangozu ormanda koruma görevini üstlendiğiniz bir Android oyunu.
  • Treasure Match 3

    Treasure Match 3 ile antik kalıntıları bulmaya çalışacağız.
  • Stunt Car Challenge 3

    Farklı araç modelleri ile akrobatik hareketler yapacağız.
  • Princess Horse Club 3

    5 farklı atın bakımını üstleneceğiz.
  • Cake Match 3 Mania

    Aynı kekleri yok etmeye çalışacağız.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Save the snail 2

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.