Snake Bricks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Snake Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda tuğlaları kırarak puan kazanıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunu olan Snake Bricks, farklı topları kontrol edip tuğlaları kırdığınız bir oyundur. Farklı oyunarın birleşimi şeklinde tanımlayabileceğim oyunda topları biriktirerek uzun bir yılan oluşturuyor ve tuğlaları kırıyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda kısa sürede yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken Snake Bricks ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Snake Bricks sizleri bekliyor.

Snake Bricks oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Snake Bricks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Snake Bricks, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz hraika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümleri tamamlamanız gereken oyunda yüksek puanlara ulaşıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Reflekslerinizi sınayabileceğiniz eşsiz bir beceri oyunu olan Snake Bricks, farklı türdeki oyunların bir araya gelmiş hali olarak tanımlanabilir. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda tuğlaları kırıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Eşsiz bir deneyim sunan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda topları biriktirerek uzun bir yılan oluşturuyor ve tuğlaları kırıyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda kısa sürede yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken Snake Bricks ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Snake Bricks sizleri bekliyor.

Snake Bricks oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu
  • Snake VS. Colors

    Harika bir mobil beceri oyunu
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun
  • Spiral Rush: a Snake Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snake Balls

    Toplar yolun sonuna ulaşmadan patlatmalısınız.
  • Break Bricks - Ball's Quest

    Klasik tuğla kırma oyunu
  • Bricks Breaker APK

    Bricks Breaker APK, topla tuğlaları kırdığınız eğlenceli bir Android oyunu. Can sıkıntısına birebir olan Bricks Breaker Quest APK ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Snake VS Block

    Yılanla önünüze çıkan blokları kırıp geçin.