Snake VS. Colors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir mobil beceri oyunu

Snake VS. Colors, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Renkli bir atmosfere sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınamanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Snake VS. Colors, engellerin arasından geçip puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Reflekslerinizi çok iyi kullanmanız gereken oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Eşsiz bir oynanışa sahip olan oyunda rengarenk bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yalnızca kendi renginize ait engellerin arasından geçmeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Snake VS. Colors tam size göre bir oyun diyebilirim. Bağımlılık yapıcı etkisi ve kolay oynanışıyla karşımıza çıkan Snake VS. Colors, sizleri bekliyor.

Snake VS. Colors oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Snake VS. Colors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici etkisiyle dikkat çeken bir beceri oyunu

Snake VS. Colors, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele edebiliyorsunuz.

Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan Snake VS. Colors, aynı renkteki blokların içerisinden geçip puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Reflekslerinizi son derece iyi kullanmanız gereken oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Eşsiz bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Snake VS. Colors tam size göre bir oyun diyebilirim. Bağımlılık yapıcı etkisi ve kolay oynanışıyla karşımıza çıkan Snake VS. Colors, sizleri bekliyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Snake VS. Colors oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake VS Block

    Yılanla önünüze çıkan blokları kırıp geçin.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Snake Bricks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Spiral Rush: a Snake Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snake Balls

    Toplar yolun sonuna ulaşmadan patlatmalısınız.
  • Balls VS Lasers

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Cat vs Mice

    Süper eğlenceli kedi fare oyunu
  • Boas.io Snake vs City

    Şehrin altını üstüne getirmeye çalışacağız.