Sneaky

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Farklı silahlar kullanarak önünüze çıkan blokları kırabileceğiniz ve hızla ilerleyerek parkurları tamamlayabileceğiniz Sneaky, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Renkli ve eğlendirici grafikleri ile oyun severlere sır dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, zorlu parkurlarda yarışarak önünüze çıkan engelleri aşmak ve bloklara çarpmadan hızla ilerlemektir. Farklı objeleri kullanarak karşınıza çıkan bloklara ve çubuklara ateş edebilirsiniz. Bu sayede blokları kırarak onlara çarpmadan yolunuza devam edebilirsiniz. Engelleri aşarak hızla yolunuza devam ederken, çeşitli yerlerde bulunan yıldızları toplayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı bölüm ve engelleri kırmak için kullanabileceğiniz birçok obje yer almaktadır. Ayrıca sizi engellemek için hazırlanmış sayısız blok ve çubuk bulunmaktadır. Rengarenk parkurlarda yarışarak olabildiğince yıldız toplayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile oyunculara iki farklı platformda hizmet veren Sneaky, ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Sneaky

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
100.1 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan ve macera dolu bölümleri ile dikkat çeken Sneaky, farklı engellerin ve tuzakların yer aldığı zorlu parkurlarda yarışarak hedefe ulaşabileceğiniz ve yıldız toplayarak seviye atlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk tasarımlarıyla dikkat çeken canlı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, Çeşitli engelleri aşarak hızla ilerlemek ve olabildiğince çok yıldız toplayarak farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Roket ve benzeri objelerden yararlanarak bloklara ateş edebilir ve engelleri kırarak size çarpmalarını önleyebilirsiniz. Ayrıca kıvrak hareketler yaparak engellerden kurtulabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden zor birçok bölüm ve her bölümde onlarca farklı parkur yer almaktadır. Parkurlarda sayısız engel ve tuzak bulunmaktadır. Çubuk şeklindeki blokları kırarak hızla ilerleyebilir ve yıldızlara ulaşabilirsiniz.

Oldukça geniş bir kitleye hitap eden ve ücretsiz olarak hizmet veren Sneaky, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.