SNG King

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

SNG King, iPhone ve iPad sahiplerinin King oynaması için geliştirilen başarılı ve eğlenceli bir iOS kart oyunudur.

SNG King, kart oyunları arasında batak ve pişti ile birlikte en popülerler arasında olan King oyununu iPhone ve iPad'leriniz üzerinden oynamanızı sağlayan eğlenceli bir oyundur. Batak ve piştinin aksine King'i oynamak için biraz daha fazla düşünmek gerekir. bunun nedeni ise oyun içerisinde seçeceğiniz oyun türleri. Her el farklı bir el seçerek hamlelerini seçilen oyun türüne göre değiştirmelisiniz.

Ücretli olmasına rağmen ödeyeceğiniz ücreti hakeden ir oyun olan SNG King ile istediğiniz zaman King oynayabilme fırsatı yakalıyorsunuz. Akıllı sistem sayesinde karşınızdaki bilgisayarlar sizi oldukça zorlayacaktır. Yapay zekaya karşı King oynamakta ne var demeyin, oynarken farkedeceksiniz ki, bazen yapay zekayı mağlup edemeyeceksiniz.

Eğer daha önceden King oynadıysanız oyuna alışmakta fazla zorluk yaşamayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca King'e yeni başlamak istiyorsanız bu oyun sizin için iyi olacaktır. Yavaş yavaş oynamaya başlayarak kısa sürede öğrenebilir ve hatta usta bir King oyuncusu olabilirsiniz.

Son güncelleme ile eklenen Game Center desteği sayesinde en başarılı oyuncular listesindeki yerinizi almak için epey uğraşlmasınız gerekiyor.

Oyun içi güzel müziklere sahip olan SNG King'in kart animasyonları ve grafikleri de etkileyici. Bu nedenle oyunu oynarken sıkılmazsınız. Eğer iPhone ve iPad'leriniz üzerinden King oynamak istiyorsanız SNG King'i satın alarak deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card King: Dragon Wars

    Card King: Dragon Wars, keyifli ve sürükleyici bir kart oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Burger King Türkiye

    Burger King Türkiye uygulaması ile ödüller kazanabilir, sipariş verebilir ve size en yakın Burger King şubelerini görebilirsiniz
  • Monkey King Escape

    Monkey King Escape sonsuz koşu oyunu türünde bir mobil oyundur
  • Orc King

    Orc King ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Archery King

    Archery King, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen çoklu oyuncu destekli okçuluk oyunu.
  • Ball King

    Ball King, nostaljik atmosferiyle dikkat çeken, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • King of Maths

    King of Math matematik alıştırmaları içeren keyifli bir zihin egzersizi oyunudur.
  • King of Opera

    King of Opera oldukça ilginç olan ve bir o kadar da eğlenceli bir mobil oyundur.