Sniper Elite Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10,057 TOPLAM İNDİRME
9.85 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Elite Türkçe Yama, Sniper Elite oyunu için hazırlanmış yüzde 100 Türkçe yama eklentisidir.

Sniper Elite Türkçe Yama, bir Amerikan askeri olarak görev aldığınız Sniper Elite oyununu tamamen Türkçe oynayabilmeniz için Oyunçeviri ekibi tarafından hazırlanan başarılı bir Türkça yamadır.

Oyun içerisinde Berlin'de Sovyetler ve Almanya arasında geçen bir savaşın ortasında kalan Amerikan askerini kontrol ediyorsunuz. Görevinis ise Almanya'nın nükleer sırlarını ele geçirmeye çalışan Stalin'in güçlerine engel olmak.

Yüzde 100 Türkçeleştirilen oyunu daha önce oynamış olsanız bile Türkçe dil desteği ile baştan oynayarka hem hikayesini anlayabilir hem de ne yaptığınızı bilerek daha fazla keyif alabilirsiniz. Başarılı keskin nişancı oyunları arasında yer alan Sniper Elite'in ilk versiyonunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Bu yama paketi içerisinde oyunda dahi bulunmayan video altyazıları da çevrilerek oyun içerisindeki videoları anlayarak izlemeniz sağlanmıştır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Ghost Warrior Türkçe Yama

    Sniper Ghost Warrior Türkçe Yama, en iyi keskin nişancılık oyunlarından biri olan Sniper Ghost Warrior'u Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Papers Please Türkçe Yama

    Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Gray Matter Türkçe Yama

    Gray Matter Türkçe Yama, heyecanlı bir oynanışa sahip olan Gray Matter oyunu için OyunÇEviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • GTA 5 Türkçe Yama

    GTA 5 Türkçe Yama, Türkçe GTA V oynamak isteyenler için hazırlanmış yerel dil paketidir. GTA 5 Türkçe Yama nasıl indirilir ve nasıl yüklenir?