Sniper: Ghost Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,904 TOPLAM İNDİRME

Sniper: Ghost Warrior, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi keskin nişancı oyunu.

Sniper: Ghost Warrior için Android platformunda en kaliteli grafikleri ve oynanışı sunan keskin nişancı oyunu desem sanırım abartmış olmam. PC platformunda en çok oynanan sniper oyunu aynı kalitede mobilde de karşımıza çıkıyor. Telefonunuza ücretsiz indirip oynamaya başlayın.

PC’de hemen her oyuncunun bildiği 1 numaralı keskin nişancı oyunu Sniper: Ghost Warrior’ı mobilde de görmek güzel. Mobil cihazlar için geliştirilmiş sniper oyunları yok değil ancak bu oyun görsel şölen sunuyor. Gerçekten yeni nesil telefonların sınırlarını zorlayacak kalitede grafikleriyle kendisine çeken sniper oyununda gerçekte olduğu gibi silahlarımızı kendimiz tasarlayabiliyor, rehinelerini serbest bırakmaktan müttefikler için koruma sağlamaya birçok özel göreve katılıyoruz. Oyunun geliştiricisine göre 6 etkileyici yerde geçen 200 görev mevcut. Unutmadan, düşmanı kafasından indirmeyi seçerseniz, kurşunun yavaşlatılmış şekilde gidip kafaya işlediğini gösteren o meşhur sahne mobil sürümde de var; es geçilmemiş.

15 saat gibi oldukça uzun bir oynanış süresi veren Sniper: Ghost Warrior’da keskin nişancıların sıklıkla kullandığı silahların dışında el bombası, makineli tüfek gibi etkili başka silahlar da kullanabiliyoruz. Silahlarımızı daha önce de söylediğim gibi upgrade edebiliyor, gerçek silah ve modifikasyonlarla cephaneliğimizi kurabiliyoruz.

Erkan Calp

Sniper: Ghost Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME
323 MB DOSYA BOYUTU

Sniper: Ghost Warrior, iPhone ve iPad'de oynanabilen, konsol kalitesinde grafiklere sahip keskin nişancı oyunu.

Sniper: Ghost Warrior, iPhone ve iPad cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz AAA kalitesinde bir keskin nişancı oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. PC platformunun 1 numaralı sniper oyunu aynı kalitede mobil platformda da karşımızda. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 300 MB boyutunda.

iOS cihazlarda oynanabilen, ücretsiz, hem grafikleriyle hem de oynanışıyla etkileyebilen çok sniper oyunu mevcut değil. Sniper: Ghost Warrior, konsol kalitesinde grafikleriyle kendisine çekerken senaryo modunda 15 saatlik oynanış süresi sunuyor. Hem telefon hem de tablette rahat oynayabileceğiniz bir sniper oyunu arayışındaysanız şiddetle tavsiye ederim. PC’de oynayanlar zaten hemen indirip oyuna geçecektir.

6 farklı yerde, rehine kurtarmaktan seyir halinde giden aracınızı korumaya 200’e yakın tehlike, yüksek dozda aksiyon ve adrenalin içeren göreve katıldığınız sniper oyununda keskin nişancıların favori silahları dışında el bombası, makineli tüfek dahil farklı birçok silah kullanabiliyorsunuz. Silahlar upgrade edilebiliyor. Hatta gerçek silahlar ve modifikasyonlarla cephanelik bile oluşturabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Warrior Assassin

    Sniper Warrior Assassin, nişancılık görevlerinden oluşan sürükleyici bir oyun.
  • Ghost Sniper : Zombie

    Ghost Sniper : Zombie, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir zombi öldürme oyunudur.
  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Ninja Warrior Assassin 3D

    Ninja Warrior Assassin 3D, aksiyon odaklı oyunlardan hoşlanan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Legendary Warrior

    Legendary Warrior, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatlıkla oynanabilen bir aksiyon oyunudur.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Zombie Warrior Man 18+

    Zombie Warrior Man 18+, özellikle yetişkinlere hitap eden, zombi temalı bir aksiyon oyunu.