Snow Cone Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Snow Cone Maker, buzlu ve soğuk bir içecek hazırlayarak afiyetle içebileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Snow Cone Maker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sıcak yaz günlerinin etkisini azaltacak ve sizi serinletecek bir içecek hazırlama oyunu.

Oyundaki göreviniz göze güzel görünen, buzlu ve rengarenk bir içecek hazırlamak. Hazırlamanız için gereken talimatlar oyunda size veriliyor.

Sıcak yaz günlerinde içinizi birazcık dahi olsa serinletecek bir oyun olan Snow Cone Maker sayesinde normalde evde sık sık yapmayacağınız buzlu içecekler hazırlayabiliyorsunuz.

Öğrenme ve eğlence amaçlı hazırlanan oyun sayesinde 3 boyutlu bir buzlu içecek hazırlama keyfi yaşayacaksınız. Buzlu ve renkli içeceği yapabilmeniz için gerekli olan tüm araçlar ve malzemeler oyunda size sunuluyor.

İçeceği yaparken kullanacağınız aromalara siz karar veriyorsunuz. Ayrıca tatları seçtikten sonra içeceğinizi nasıl görüneceğini de siz karar veriyorsunuz.

Can sıkıntısını gidermek, boş vakit değerlendirmek ya da basit eğlence amaçlı oynayabileceğiniz bu oyunu Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Snow Cone Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
51.8 MB DOSYA BOYUTU

Snow Cone Maker, renkli ve buzlu içecekler hazırlayarak içeceğiniz eğlenceli bir iOS beceri oyunu.

Snow Cone Maker, iPhone ve iPad sahiplerinin sıcak yaz günlerinde içlerini serinletecek gökkuşağı gibi rengarenk bir içecek hazırlamalarını ve telefon ya da tablet üzerinde yemelerini sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunu.

Kendi buzlu içeceğinizi yapacağınız oyun sayesinde içeceği hazırlarken oldukça eğlenebiliyorsunuz. Buzlu içecek yapımın gerekli olan araç ve malzemeleri oyunda size veriyorlar. Geriye kalan şe ise yaratıcılığınızı kullanarak muhteşem bir buzlu ve renkli içecek hazırlamak.

İlk olarak içeceğinizin içerisinde koyacağınız aromaları seçtikten sonra en son nasıl şekillendirip dekore edeceğinizi belirleyerek afiyetle içebilirsiniz. İçmekten ziyade yemek desem daha doğru olur çünkü yapacağınız içecek oldukça buzlu.

Oyun ücretsiz olarak sunulmasına rağmen içerisindeki her şeyi açabilmek için ücret ödeyerek satın almanız gerekiyor. Yine de ücretsiz oynamak isteyenler belirli araç ve malzemeler ile dilediği kadar oynayabiliyorlar.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan bir tanesi olan Snow Cone Maker'ı hemen indirerek yaz aylarında içinizi serinletin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Cone

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Chilly Snow

    Dikkatli ilerlemeniz gereken bir beceri oyunu
  • Hot Dog Maker!

    Hot Dog Maker, acıktığınızda veya canınız yemek hazırlamak istediğinde sosisli sandviç yapmanıza imkan sağlıyor.
  • Pizza Maker

    Pizza Maker, aşçılık yetenekleriniz sergileyerek birbirinden farklı ve lezzetli pizzalar yapmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Drink Maker

    Drink Maker, birbirinden güzel sıcak ve soğuk içecekleri Android mobil cihazınız üzerinde yapabilme fırsatı bulacağınız eğlenceli ve basit bir oyun.
  • Wicked Snow White

    Wicked Snow White, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • SNOW

    SNOW uygulamasını kullanarak fotoğraf ve videolarınızı Android cihazlarınızda hareketli etiketlerle renklendirebilirsiniz.
  • Snow Blower Truck Sim 3D

    Snow Blower Truck Sim 3D gerçekçi bir simülasyon oyunudur