Soccer Arena Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Soccer Arena Online mobil oyunu, dünyanın dört bir yanından futbol tutkunlarını bir araya getiren oldukça keyifli bir futbol oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Soccer Arena Online mobil oyunu, tüm dünyadan futbol severleri mobil platformda buluşturan keyifli bir futbol oyunudur.

Soccer Arena Online mobil oyununda kendi taktiklerinizi ve yeteneklerinizi tüm dünyaya ispatlayabilirsiniz. Gerçek oyunculara karşı çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz oyunu internet bağlantınız olmadığı durumlarda da yapay zekaya karşı oynayabilmeniz mümkün. Dörde dört oynanan oyunda saha dizilimi de üç oyuncu bir kaleci şeklinde.

Soccer Arena Online mobil oyununda dilerseniz stadyumu ve takımınızı da kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca oyunda tüm oyuncuları kendiniz yönlendireceksiniz. Futbol oyunu sevenleri ekrana kitleyecek Soccer Arena Online mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Soccer Arena Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Soccer Arena Online mobil oyunu, dünya çapında futbol severleri er meydanına davet eden keyifli bir futbol oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Soccer Arena Online mobil oyunu, futbol zekasını sergilemek isteyen tüm oyuncuları karşı karşıya getiren oldukça keyifli bir futbol oyunudur.

Soccer Arena Online mobil oyununda görsel detaylardan ziyade taktik beceri ön plana çıkacak. Üç oyuncu bir kaleci olarak saha diziliminin tasarlandığı oyunda her bir oyuncu standart bir daire olarak gösteriliyor. Tüm oyuncular tek bir kişinin kontrolünde olacak ve böylelikle kendi taktiğinizi uygulayabileceksiniz. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynayabilir ve rekabeti sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Çekişmeli maçlar sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda çevrimdışı olarak yapay zekaya karşı da maçlar yaparak antrenmanlara devam edin. Takımınızı ve stadyumunuzu da kişiselleştirebileceğiniz Soccer Arena Online mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve bu futbol arenasında yerinizi alabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Rally: Arena

    Soccer Rally: Arena Android oyununda arabalarla futbol maçı yapıyoruz.
  • Soccer Stars APK

    Soccer Stars APK Android, Miniclip'in online (internetli) ve internetsiz oynanış sunan futbol oyunu. Soccer Stars oynaması ücretsizdir.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu
  • Ronaldo: Soccer Clash

    1'e 1 gerçek zamanlı online multiplayer futbol oyunu
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!