Soccer Hero!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Bu futbol oyununda golü kaçırır ya da topu kaptırırsanız maç sona eriyor.

Soccer Hero! (Futbol Kahramanı), sonsuz koşu türüyle futbolu birleştiren süper eğlenceli bir yapım. Tek bir kamera açısından oynanış sunan futbol oyununda klasik maçlar yapılmıyor. Takım arkadaşlarınızla paslaşarak gol bulmaya çalışıyorsunuz lakin top rakip oyuncuya geçtiğinde oyun sonlanıyor.

Android telefonunuzda futbol oyunlarına yer veriyorsanız Crazy Labs’in ücretsiz olarak çıkardığı ve sadece 54MB boyutunda futbol oyunu Soccer Hero! Türkçe adıyla Futbol Kahramanı’nı kesinlikle oynamalısınız.

Oyuncular lisanslı değil ve yüzleri dahi yok, tek bir sahada mücadele ediyorsunuz ve seyirci coşkusu yok ancak oyun o kadar keyifli ki; kaleci vuruşuyla başlayan oyunu bir türlü bırakmak istemiyorsunuz. Sahayı dikeylemesine gördüğünüz oyunda maçların süresi yok, hakemler yok, oyunu bölen kurallar yok. Topu aldığınız gibi rakip kaleye ilerliyorsunuz. Enerji faktörü olduğundan paslaşarak gitmek durumundasınız. Golü bulursanız başa sarıyorsunuz. Yani atabildiğiniz kadar gol atmalısınız. Topu kaptırır veya kaleyi bulamazsanız puanınız sıfırlanıyor.

Erkan Calp

Soccer Hero!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
136.3 MB DOSYA BOYUTU

Gol kaçırır veya topu kaptırırsanız maç biter.

Soccer Hero! (Futbol Kahramanı), Crazy Labs’in ufak boyutlu, ücretsiz futbol oyunu. Sonsuz koşu türünde hazırlanan süper eğlenceli bir futbol oyunu karşımızda. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımda sürekli gol bulmamız isteniyor. Golü kaçırır ya da topu rakip oyuncuya kaptırırsak maç sona eriyor. Konsantrasyon ve reflekslerinize güveniyorsanız indirip hemen oynamaya başlayın.

Crazy Labs tarafından geliştirilen mobil futbol oyunu Soccer Hero!, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış veriyor. Kaleci vuruşuyla başlayan maç topu kaptırmadığınız, gol bulduğunuz sürece bitmiyor. Evet, bu futbol oyununda maçların süresi yok. Ofsayt, taç, serbest vuruş, penaltı gibi maçın temposunu düşüren kurallar da yok. Topu aldığınız gibi rakip sahaya giriyor, takım arkadaşlarınızla paslaşarak gol buluyorsunuz. Oyuncuların enerjileri olduğundan tek bir kişiyle tüm takımı çalımlayıp gol bulma şansınız yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!
  • Soccer Royale

    Clash tarzı oyunlarla futbol oyunlarının harika birleşimi
  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu