Soccer Heroes 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.

Futbolcu kartlarını kullanarak rakiplerinizle kıyasıya maçlar yapabileceğiniz ve hayalinizdeki takımı kurarak kupalar kaldırabileceğiniz Soccer Heroes 2019, Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve kolay kontrolleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, futbolcu kartlarından yararlanarak kendi futbol takımınızı kurmak ve çeşitli turnuvalara katılmaktır. Oyun çevrimiçi ve çevrimdışı olarak oynanmaktadır. Çevrimiçi özelliği ile dünyanın dört bir yanından güçlü rakiplerle karşılaşabilir ve nefes kesen maçlara çıkabilirsiniz. Bu sayede para kazanabilir ve oyuncularınızı geliştirerek yenilmez bir takım oluşturabilirsiniz.

Oyunda toplam 7 farklı futbol turnuvası yer almaktadır. Menajerliğini yaptığınız takımla birlikte turnuvalarda başarılı olmalı ve kupalar kaldırarak yeni zaferlere imza atmalısınız. Oyuncuları istediğiniz gibi yönlendirebilir ve farklı mevkilerde oynatabilirsiniz. Ayrıca geliştirdiğiniz oyuncuları yüksek bedeller karşılığında diğer takımlara satabilir ve yeni oyuncular transfer edebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Soccer Heroes 2019, ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Soccer Heroes 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
241 MB DOSYA BOYUTU

Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.

Kendi futbol takımınızı oluşturabileceğiniz ve teknik direktörlük yaparak çeşitli turnuvalarda takımınızı yönetebileceğiniz Soccer Heroes 2019, 5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve etkileyici tasarı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda amaç, yüzlerce farklı futbolcu kartından yararlanarak hayalinizdeki takımı kurmak ve zorlu turnuvalarda başarılı olmaktır. Oyunu hem çevrimiçi, hem de çevrimdışı olarak oynayabilirsiniz. Online modda dünyanın farklı bölgelerinden oyunculara karşı mücadele edebilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Maç kazanarak para biriktirebilir ve oyuncularınızı geliştirerek yenilmez bir takım oluşturabilirsiniz.

7 farklı turnuvada boy göstererek zorlu rakiplerle karşılaşacak ve kıyasıya maçlara çıkacaksınız. Oyuncuları doğru taktiklerle yönetmeli ve maçları kazanarak para biriktirmelisiniz. Bu sayede transfer yaparak takımınızı güçlendirebilir ve turnuvalarda başarılı olabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında spor kategorisinde kendisine yer bulan ve menajerlik oyunları arasında oldukça popüler bir yeri olan Soccer Heroes 2019, sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Soccer Goalkeeper 2019

    Başarılı bir kaleci olmaya çalışacağız.
  • PES 19 (PRO EVOLUTION SOCCER 2019) Mobile

    PES 2019 mobil indir, Android telefonunda gerçek maç keyfini sür!
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Holy Shoot - Soccer Battle

    Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Soccer Battle Royale

    Onlarca futbolcu ve kalenin yer aldığı dev bir sahada gol atmak için savaşacağınız eşsiz bir oyundur.