Soccer Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Hit mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Soccer Hit sahip olduğu basit ve pratik kontrol sistemiyle benzerlerinden ayrılan bir mobil futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Soccer Hit'te oyunculara 200'den fazla takım seçeneği sunuluyor. Takımımızı seçtikten sonra sıra kupalara katılarak takımımızı başarıya ulaştırmaya geliyor. Bu iş için maçlara çıkıyoruz, doğru paslarla doğru oyuncuyu bularak gol atmaya, bir yandan da kendi kalemizi savunmaya çalışıyoruz.

Soccer Hit'i benzerlerinden ayıran özellik oyunun kontrol yapısı. Oyunu tek parmağınızla rahatça oynayabiliyorsunuz. Bu da onu otobüs, metrobüs, tren ve metro yolculuklarında oynamak için ideal bir oyun yapıyor. Pas verirken ve şut çekerken nişan almak için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Rakip oyuncuları atlatabilmemiz için doğru zamanlamayı yakalamamız gerekmekte.

Soccer Hit içinde farklı kupalar ve turnuvalar yer alıyor. Ayrıca oyunu 3 farklı oyun modundan birini seçerek oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Soccer Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Hit mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Soccer Hit basit kontorllere sahip olan ve heyecanlı maçlar yapmanıza imkan veren bir mobil futbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Soccer Hit içerisinde birçok farklı turnuva ve kupa seçeneği barındırıyor. Oyuna başlarken kontrol edeceğimiz takımı seçiyoruz ve maçlara çıkıyoruz. 200'den farklı takım seçeneğine yer veren Soccer Hit'in bu anlamda zengin bir içerik sunduğu söylenebilir. 

Soccer Hit'te yer alan maçlarda oyuncularımızı kontrol etmek için tek parmağımızı kullanmamız yeterli. Bu özellik de Soccer Hit'i diğer mobil futbol oyunlarından ayıran bir özellik. Topu göndereceğimiz yeri belirlemek için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Rakip takım oyuncularını atlatmak için de doğru zamanlamayı ve açıyı yakalamak gerekiyor. Pasları ve şutları ne kadar hızlı çıkarırsak gole o derece yaklaşıyoruz.

Soccer Hit içinde farklı hava şartları altında maç yapabilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hit Tennis 3

    Hit Tennis 3, Android platformunda ücretsiz kategorisinde en popüler tenis oyunlarından biri.
  • Dunk Hit

    Durmadan smaç basıyoruz.
  • Squash Hit

    Tenis benzeri oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.