Soccer Juggling Champion 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Top sektirmek ne kadar zor olabilir?!

Soccer Juggling Champion 2018 mobil futbol oyununda özel hareketlere yoğunlaşıyoruz. Zomar ve onun arkadaşları Omiko, Otis ve Zombino’ya dünyanın en iyi top sektiren sporcuları olmalarında yardımcı oluyoruz. Konsantrasyon ve refleksleri ölçen harika bir futbol oyunu. Üstelik sadece 13MB boyutunda ve indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Geliştiricisinin yazın futbol oyunu olarak öne çıkardığı Soccer Juggling Champion 2018’de top cambazlığı yapıyoruz. Top cambazlığı dediysem aklınıza hemen etkileyici hareketler, freestyle gelmesin, sadece top sektiriyorsunuz. Gülen yüz ifadeli topu sektirmek için tek yapmanız gereken; dokunmak. Tabii ki; ne zaman dokunduğunuz önemli. Top işaretli noktaya geldiğinde dokunursanız top sekiyor. Yardımcı olduğundan oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz lakin değil. Karakterlerin hareketleri gerçekçi olmadığından reflekslerini tahmin edemiyorsunuz ve şaşırıyorsunuz. Topu üç kere düşürme hakkınız var.

Erkan Calp

Soccer Juggling Champion 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
61.2 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın en iyi top sektirenleri arasına girmeye çalışıyoruz.

Soccer Juggling Champion 2018, top cambazlarının yerine geçtiğiniz futbol oyunu. Freestyle gibi özel hareketlere yoğunlaşan futbol oyunlarını seviyorsanız, gayet kolay görünen ancak gerçek zorluk düzeyiyle oynamaya başladığınızda tanışacağınız bu yapıma bir şans verin derim. iOS tarafında da ücretsiz ve ufak boyutlu.

Minimalist, gözü yormayan grafikleri eğlenceli animasyonlarla birleştiren mobil futbol oyunu Soccer Juggling Champion 2018’de top cambazlığı yapıyorsunuz. Yalnız freestyle futbol oyunlarının kalitesini aramayın. Oyuncuların hareketleri gerçekçi değil. Buna rağmen oynamaya başladığınızda kendinizi kaptırıyorsunuz. Zomar, Omiko, Otis ve Zombino arasından seçim yaparak yeşil sahalarda adımınızı atıyorsunuz. Amacınız; bu karakterleri dünyanın en iyi top sektiren oyuncuları arasına sokmak.

Gülen ifadeli topu sektirmek oldukça basit gözüküyor. Top çizgiye ulaştığında hafifçe dokunmanız yeterli oluyor lakin sürekliliği sağlamak çok zor. Oyuncuların hareketleri çok gerçekçi olmadığından reflekslerini tahmin edemiyorsunuz. Topu üç kez düşürme hakkınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • Soccer Champion

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Kind of Soccer 2018

    Bu futbol oyununda hedef kale değil, hakem.
  • Soccer Manager 2018

    En iyi futbol menajerlik oyununda 2017 - 2018 sezonu başladı.
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!