Soccer Rally 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,014 TOPLAM İNDİRME

Soccer Rally 2 eğlenceli bir futbol oyunudur

Soccer Rally 2 hem futbol hem de araba yarışı öğelerini birleştiren bir yapıya sahip olan eğlenceli bir mobil futbol oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Soccer Rally 2'de alışılmış bir futbol oyununun aksine atletik sporcuları değil, parlak boyalı ve güçlü motorlu yarış arabalarını yönetiyoruz. Bu yarış arabalarımızı kontrol ederek futbol topunu rakip takımın kalesine göndermeye çalıştığımız oyunda yepyeni bir oyun yapısı bzi bekliyor ve hem ilginç hem de eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşıyoruz.

Soccer Rally 2'de hem arabamızın gaz ve frenini kontrol etmeli hem de arabamızı topa doğru yönlendirmeliyiz. Soccer Rally 2'nin güzel yönü oyunu aynı telefon veya tablet üzerinde arkadaşlarımızla oynayabilme ve karşılıklı maç yapabilme imkanı vermesi. Böylece oyunda rekabeti gerçek zamanlı olarak yaşayabiliyor ve Soccer Rally 2'yi daha heyecanlı bir şekilde oynayabiliyoruz.

Soccer Rally 2'de kullandığımız arabaları geliştirebiliyoruz. Motor gücünü artırabildiğimiz araçlarımızın dış görünüşünü değiştirmek için bize çok sayıda seçenek sunuluyor.

Soccer Rally 2 futbol oyunlarını farklı bir yere taşıyan oldukça eğlenceli bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Soccer Rally 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Rally 2 farklı bir futbol oyunudur

Soccer Rally 2 bize alışılmışın dışında bir yapı sunan ve iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz oldukça eğlenceli bir futbol oyunudur.

Hem araba yarışını hem de futbolu birleştiren bir oyun olan Soccer Rally 2'de atletik futbolcular yerine motor gücü ve parlak boyası ile öne çıkan yarış arabalarını kontrol ediyoruz ve sahaya çıkarak furbol topunu rakip kaleye göndermeye çalışıyoruz. Soccer Rally 2'de bir yandan aracımızı yönlendirmeli, diğer yandan da gaz ve fren yaparak topu doğru şekilde kontrol etmeliyiz. Bu iş bize yepyeni ve eğlenceli bir futbol deneyimi sunuyor.

Soccer Rally 2'de kullandığımız aracın dış görünümünü kişiselleştirebilmemiz ve motor gücünü arttırabilmemiz de mümkün. Ayrıca birçok farklı oyun modu oyunu zenginleştiriyor ve uzun süre oynatıyor. Soccer Rally 2'nin en önemli özelliklerinden biri aynı telefon veya tablette oyunu arkadaşlarımızla karşılıklı olarak oynayabilme imkanı vermesi. By sayede oyunda rekabet daha çok öne çıkıyor ve oyun daha heyecanlı hale geliyor.

Eğer yeni ve eğlenceli bir oyun denemek istiyorsanız Soccer Rally 2'yi tercih edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Rally: Arena

    Soccer Rally: Arena Android oyununda arabalarla futbol maçı yapıyoruz.
  • Striker Soccer 2

    Striker Soccer 2 bolca eğlence sunan bir futbol oyunudur
  • Active Soccer 2 DX

    Active Soccer 2 DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Stick Soccer 2

    Stick Soccer 2, maçın önemli pozisyonlarında sahaya çıktığınız ücretsiz futbol oyunu.
  • Super Rally Table Tennis

    Hızlı tenis maçları yaparak doyasıya eğlenin.
  • Rush Rally 2

    Rush Rally 2, Android platformundaki en iyi ralli oyunları arasında gösteriliyor.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.