Soccer Shootout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Shootout ile kendi takımınızla birlikte futbol oyunu oynama zevkini en iyi şekilde yaşayın.

Muhteşem görselleri ve birbirinden etkileyici ses efektleriyle birlikte Soccer Shootout oyununda kendinizi stadyumda zannedeceksiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Soccer Shootout, oyunculara futbol zevkini en iyi şekilde yaşatıyor.

Özel olarak tasarlanan grafikleri ve fiziksel oyun motoruyla birlikte gerçekten futbol oynuyormuşsunuz hissi veren Soccer Shootout, kendi kurduğunuz takımla birlikte sizi kulüp sahibi yapacak. Çeşitli parmak hareketleriyle birlikte oyunu oynamak oldukça kolay ve tek parmak hareketiyle bile gol atabiliyorsunuz. Aynı zamanda gol atma başarınızı parmak hareketinizin dışında oyuncunuzun gücü de etkiliyor.

Soccer Shootout oyununda özelleştirme seçeneği de oldukça genişletilmiş. Oyun içerisinde yer alan çoğu şeyi zevkinize uygun bir şekilde değiştirebiliyorsunuz. Takımınızı, stadyumunuzu ve daha sayamadığımız birçok özelliği bu yöntem ile yeniden yapılandırabilirsiniz. Oyun içerisinde oyuncu alma ve oyuncuya eşya alma gibi çeşitli seçeneklerde mevcut.

Diğer futbol oyunlarından sıkılmışsanız ve sizi boş vaktinizde eğlendirecek bir futbol oyunu arıyorsanız, Soccer Shootout tam size göre.

Uğur Sağlam

Soccer Shootout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Shootout, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir online penaltı çekme ve kurtarma oyunu.

Soccer Shootout, iOS platformunda ücretsiz oynanabilen online penaltı oyunları arasından grafikleri ve fizik motoruyla ayrılıyor. Futbol oyunlarından keyif alıyor, maç yapmaktan ziyade penaltı çekme ve kurtarma gibi daha heyecanlı bir oynanış arıyorsanız iPhone veya iPad’inize indirip oynamanızı isterim.

Dünya genelinde oyuncuların katıldığı penaltı oyununda hem kaleci hem de penaltı atışını kullanan oyuncu rolünü üstleniyorsunuz. Hangi tarafı seçerseniz seçin kolay bir oynanış sizi bekliyor. Şut çekmek veya kurtarmak için tek yapmanız gereken parmağınızı topun gitmesini istediğiniz tarafa veya kalecisiyseniz topun gelmesini düşündüğünüz noktaya kaydırmak. Ancak falso verip kaleciyi şaşırtma gibi aksiyonlara girerseniz tabii ki biraz zorlaşıyor oyun.

Stadyum, forma, top, krampon değişikliği yapıp kendi benzersiz takımınızı oluşturabildiğiniz online futbol oyununda haftalık ödüllü turnuvalar da düzenleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Cup Penalty Shootout

    World Cup Penalty Shootout detaylı grafikleri, farklı oyun modları ve eğlenceli dinamikleriyle dikkat çeken bir penaltı çekme oyunudur.
  • Swipe Shootout: Street Basketball

    Zevkli ve sürükleyici bir basket atma oyunu
  • PGA TOUR Golf Shootout

    Akıllı telefonumuzda golf oynayacağız.
  • Shootout in Mushroom Land

    Shootout in Mushroom Land, her türlü silahı kullanabildiğiniz retro aksiyon oyunu.
  • Shootout on Cash Island

    Shootout on Cash Island, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.