Soccer World Cap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Hızlı düşün, pozisyonu belirle, golünü at!

Soccer World Cap, tek başınıza veya arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz mobil futbol oyunu. PES, FIFA, Dream League Soccer gibi mobil platformun en iyi futbol oyunları arasında kesinlikle gösterilemez ancak oynaması çok keyifli. Basit kontrollü, gerçekçilikten uzak, eğlence yönü ağır basan iki kişilik de oynanabilen bir futbol oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Japon çizgi filmlerinden kopup gelmiş oyuncuları karşımıza çıkaran futbol oyununda 16 ulusal, farklı ülkelerden 16 kulüp takımı yer alıyor. Hızlı maç, turnuva modu var. Rakibiniz yapay zeka veya arkadaşınız (aynı cihazda) oluyor. 5’erli takımlar ufacık sahada mücadele ediyor. Saha küçük olduğundan oynanış da ona göre ayarlanmış. Sıra tabanlı oynanış hakim. Rakip oyuncunun topu ayağından çıkarmasını bekliyorsunuz. Kaleler çok yakın durduğundan, oyuncuları da kontrol edemediğinizden maçlar bol gollü bitiyor. Taç, korner, serbest vuruş, penaltı elbette yok.

Erkan Calp

Soccer World Cap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
109.9 MB DOSYA BOYUTU

Takımını zafere taşı!

Soccer World Cap, Japon çizgi filmlerinden kopup gelmiş oyuncuların yer aldığı, 5’erli takımların ufacık sahada mücadele ettiği mobil futbol oyunu. Görsellikten ziyade oynanışa önem veren mobil oyuncular arasındaysanız, ister tek başınıza yapay zekaya karşı ister aynı cihaz üzerinden arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz bu futbol oyununu kesinlikle görmelisiniz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz sadece 109MB boyutunda.

iPhone/iPad cihazda oynanabilir çok sayıda kaliteli futbol oyunu var. PES, FIFA, Dream League Soccer gibi AAA kalitesinde futbol oyunlarının yanı sıra eğlence odaklı hazırlanmış, sadece hızlı maçların yapıldığı futbol oyunları var. Soccer World Cup bunlardan biri.

16 milli takım, farklı ülkelerden 16 kulüp takım arasından seçiminizi yaptıktan hızlı maç yapmak için Exhibition, uzun soluklu mücadele için de Tournament modu seçiyorsunuz. Takımınızın sahaya dizilişini de ayarladıktan sonra maç başlıyor. Takımlar 5 oyuncudan oluşuyor. Saha oldukça ufak. Penaltı, taç, korner, serbest vuruş, ofsayt, faul gibi maçın temposunu düşüren hiçbir kural yok. Oyunun tek kötü yanı; sıra tabanlı oynanış sunması. Oynamak için topun rakip oyuncunun ayağından çıkmasını bekliyorsunuz. Tek vuruş şansınız olduğundan paslaşarak gitmenizi tavsiye etmem. Gol bulmak için satrançtaki gibi hamlenizi yapmadan önce düşünmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Soccer Champs APK

    World Soccer Champs APK ile heyecanı yüksek ve zor turnuvalara katılıp, takımınızı liderlik koltuğuna oturtabileceğiniz bir futbol simülasyonudur.
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.