Soda PDF

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,189 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Soda PDF, Adobe Acrobat Reader'a en iyi alternatif PDF programıdır.

Soda PDF, yalnızca bir PDF okuyucu veya PDF görüntüleyici değil, popüler PDF programı Acrobat Reader’a en iyi alternatif olarak profesyonel bir çözümdür. Mükemmel düzenleme araçları ve standart bir kullanıcı arayüzü ile Soda PDF, PDF belge oluşturmadan görüntülemeye, düzenlemeden dönüştürmeye belgeler özelleştirme olanağı sağlar. Soda PDF son sürümü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

SODA PDF sayfasına ulaşmak için bu adresi tıklayabilirsiniz.

Soda PDF İndir

Soda PDF, kullanımı kolay PDF araçları içerir. Belgelerinizi yalnızca birkaç tıklamayla düzenleyin, birleştirin, dönüştürün, sıkıştırın, imzalayın ve şifreleyerek koruyun. PDF dosyalarınıza herhangi bir platformdan online veya internete gerek duymadan erişin. Bilgisayarınızda başlayın, Dropbox, Google Drive, SharePoint veya Evernote’a kaydedin ve işi telefonunuzda bitirin. Birden fazla PDF dosyasını hızlıca dönüştürün. Taranan belgeleri veya görselleri yalnızca birkaç tıklamayla düzenlenebilir PDF’lere dönüştürün. PDF dosyalarınızı bir parolayla veya belirli izinlerle güvenli hale getirin, PDF’leri başka formatta dışa aktarın veya PDF/A formatını kullanarak verilerinizi arşivleyin.

  • PDF’lerinizi düzenleyin: PDF’nizde metin oluşturun, değiştirin veya kaldırın. Paragraflar ekleyin, damga oluşturun, işaretleyin. Dosyaları tek sayfa hale getirin veya tek tek PDF’lere bölün.
  • PDF’lerinizi birleştirin ve sıkıştırın: Belgelerinizi biçimini kaybetmeden şekillendirin. Word, Excel ve PowerPoint gibi çeşitli dosya türlerini bir PDF’te birleştirin. PDF’lerinizdeki sayfaları kolaylıkla yeniden düzenleyin veya silin. Kalite kaybı olmadan PDF’lerin boyutunu azaltın.
  • PDF oluşturun ve dönüştürün: Çizimden, taramadan URL veya herhangi bir belge formatından PDF’ler oluşturun.
  • OCR: Bir görseldeki metni otomatik olarak tarayın. Tek tek veya birden çok sayfa aralığını düzenlenebilir PDF’lere dönüştürün.
  • E-İmza: E-imza ile her yerden imzalayın. İmzaları takip edin, hatırlatıcılar gönderin ve imzaları yönetin.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo PDF Pro 2

    Ashampoo PDF Pro 2: PDF'ler oluşturmak, birleştirmek, dönüştürmek ve düzenlemek için en iyi editör
  • Drawboard PDF

    Drawboard PDF, ücretsiz PDF okuyucu, PDF düzenleme, PDF imzalama programı.
  • Able2Extract Professional

    Hızlı PDF dönüştürücü, görüntüleyici, düzenleyici
  • Adobe Acrobat Pro

    Adobe Acrobat Pro PDF Açma programı olarak ön plana çıkmaktadır. Program ayrıca düzenleme ve PDF görüntüleme işlemleri de yapmaktadır.
  • PDF Candy

    PDF Candy uygulaması ile tüm PDF dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • WorkinTool PDF Converter

    WorkinTool PDF Converter, ücretsiz PDF dönüştürücü program. PDF dönüştürme aracı, Word, Excel, PP, Html formatları arasında çeviri ve fazlasını yapıyor.
  • Adobe Acrobat Reader DC

    Adobe Acrobat Reader DC, ücretsiz ve pro sürümü olan PDF görüntüleyici. PDF dosyalarını açma, düzenleme, imzalama ve fazlasını yapın.
  • Icecream PDF Editor

    Icecream PDF Editor uygulamasını kullanarak PDF dosyalarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.