Sodexo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,013 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Sodexo uygulaması ile farklı sodexo kartlarınızı nerelerde kullanabileceğinizi öğrenebilir, bakiye sorgulaması yapabilirsiniz.

Sodexo, farklı sodexo kart ve çeklerinizi nerelerde kullanabileceğinizi öğrenebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Sodexo kartlarının geçerli olduğu işletmeleri öğrenmenin haricinde bakiyenizi sorgulayabilir, son bir ay içerisinde yaptığınız tüm harcamaları görebilirsiniz.

Sodexo uygulaması ile Sodexo Fuel Pass, Restaurant Pass, Business Pass, GIFT Pass (Karma, Gıda, Giyim) kart ve çeklerinizin nerelerde geçerli olduğunu akıllı telefon ve tabletinizden hızlıca öğrenebilir, adres ve telefon bilgilerine ulaşabilir ve yol tarifi alabilirsiniz. Ayrıca Sodexo üye ağında bulunan işletmeleri arayabilirsiniz. Doğrudan uygulama içerisinden üyeliğinizi oluşturarak giriş yapmanız durumunda sodexo kartınızda kalan miktarı ve nerelere harcama yaptığınızı görebilirsiniz.

Sodexo kart kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan uygulamanın tüm özelliklerinden faydalanabilmeniz için kimlik bilgileriniz ve kart numaranızla üye olmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Sodexo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,603 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Sodexo uygulaması ile sodexo üye ağında bulunan tüm işletmelerin bilgilerine ulaşabilir, harcamalarınızı takip edebilirsiniz.

Sodexo uygulaması ile bulunduğunuz il ve ilçede sodexo üye ağında bulunan tüm işletmeleri hızlıca öğrenebilir, kartınızdaki ne kadar kaldığını öğrenebilir, kartınızla yapmış olduğunuz son 1 ay içerisindeki harcamalarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Sodexo Restaurant Pass, Fuel Pass, Business Pass ve GIFT Pass kartlarından birine sahipseniz hem iPhone hem de iPad’inizde kullanabileceğiniz Sodexo adlı uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz. Farklı kullanımlara yönelik hazırlanan sodexo kartlarının geçerli olduğu üye iş yerlerini arayabilir, kartınızı kabul eden işletmelerin yerini harita üzerinde görebilir, adres bilgilerini alabilir, telefon numaralarına ulaşabilir, yol tarifi alabilirsiniz.

Kart ve kimlik bilgilerinizi kullanarak uygulamaya üye olmanız durumunda bakiye sorgulama, harcamaları görüntüleme gibi ek özelliklerden faydalanabilirsiniz. Uygulamayı kullanırken yaşadığınız sorunları veya düşüncelerinizi “Görüşlerinizi Bildirin” bölümünden iletebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.