SoFood

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

SoFood, Türk ve dünya mutfağından çok özel lezzetleri bulabileceğiniz, kendi tariflerinizi de paylaşabileceğiniz bir uygulama.

SoFood, Türk ve dünya mutfağından yüzlerce çeşit yemek tarifine ulaşabileceğiniz aynı zamanda kendi yaptığınız yemekleri de paylaşabileceğiniz sosyal ağ tabanlı bir yemek uygulamasıdır. Hem SoFood editörlerinin hem de SoFood kullanıcılarının hazırlayıp sundukları tarifleri inceleyerek “Bugün ne pişireceğim” sorusuna kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Kebap, mantı, karnıyarık, dolma, hünkar beğendi, yaprak sarması, börek ve daha onlarca Türk mutfağına ait lezzetleri ve dünya mutfağının en beğenilen tatlarını bir arada sunan SoFood, kendi tariflerinizi de paylaşabileceğiniz, diğer yemek severlerle iletişime geçebileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması. Yemeklerini beğendiğiniz kişileri takibe alabiliyor, yemeklerinin altına not düşebiliyor veya beğendiğiniz yemeği favoriler listenize ekleyebiliyorsunuz. Kendi tariflerinizi ister SoFood kullanıcıları ile isterseniz de Facebook arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Sosyal ağların olmazsa olmazı diyebileceğimiz hashtag (etiket) kullanımını da destekleyen uygulamaya tarifinizi eklemek oldukça basit. Tarif Ekle bölümünden yemeğinizin fotoğrafını, başlık ve detaylarını ekledikten sonra “Onayla” butonuna dokunmanız yeterli. Tarifiniz anında diğer SoFood kullanıcıları ile paylaşılacaktır.

SoFood, Türk yemeklerinden İtalyan, Fransız, Çin, Japon mutfağına yüzlerce çeşit yemek bulabileceğiniz, birbirinden yaratıcı aşçılarla etkileşime geçebileceğiniz mükemmel bir uygulama.

Erkan Calp

SoFood

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

SoFood, yaptığınız leziz yemeklerin tariflerini paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

SoFood, yüzlerce çeşit yemek tarifi bulabileceğiniz, Türkiye genelindeki usta aşçılarla etkileşime geçebileceğiniz sosyal bir platformdur. Uygulama üzerinde farklı lezzetler bulmakla kalmıyor, kendi yaptığınız leziz yemeklerin de fotoğrafını çekebiliyor ve tariflerini paylaşabiliyorsunuz.

Hem akıllı telefon hem de tabletlerle uyumlu olan SoFood sosyal platform destekli olması yönünden benzerlerinden oldukça farklı. Evinizde veya iş yerinizde yaptığınız bir yemeğin tarifini fotoğrafını da ekleyerek paylaşabiliyorsunuz. SoFood kullanıcıları tariflerinizi görüyor ve yorum ekleyebiliyor, favorilerine ekleyebiliyor, hatta sizi takibe alabiliyor. Tabii ki siz de yemeklerini beğendiğiniz birini takip edebiliyorsunuz. İlginizi çeken bir yemeği Facebook hesabınızdan paylaşmanız da mümkün.

SoFood’da sadece sizin ve SoFood kullanıcılarının tarifleri bulunmuyor. SoFood editörleri tarafından özenle seçilmiş ve güncel tarifler ana akışınızı oluşturuyor. Ara bölümü de istediğiniz bir tarife kolaylıkla ulaşmanıza izin veriyor. Hemen her uygulamada olan bildirimler SoFood’da da mevcut. Birisi sizi takip etmeye başlarsa veya tarifinizi beğenirse / yorum yaparsa anında haberiniz oluyor ve Bildirimler sekmesinden bunu görebiliyorsunuz.

Yaprak sarması, mantı, kebap gibi Türk mutfağına özgü lezzetlerin yanı sıra farklı tatlar denemek isteyenler için İtalyan, Fransız, Çin, Japon gibi dünya mutfaklarına göz atabileceğiniz SoFood, sizi “Bugün ne pişirsem” derdinden kurtaran sosyal ağ tabanlı harika bir yemek uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.