Solitaire: Decked Out Ad Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Solitaire: Decked Out Ad Free mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

Solitaire: Decked Out Ad Free ülkemizde kart falı olarak bilinen Solitaire oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart farlı oyunu olan Solitaire: Decked Out Ad Free, Windows işletim sisteminin vazgeçilmez parçası olan Solitaire oyununu klasik yapısını bozmadan mobil cihazınızda oynamanıza imkan veriyor. Ne zaman boş kalsak vakit öldürmek için bilgisayarımızda Solitaire açıp bir iki el oynarız. Şimdi bu işi akıllı telefon ve tabletlerimizde de yapabiliyoruz.

Solitaire: Decked Out Ad Free'nin güzel yönü oyunda herhangi bir reklam yer almaması. Bu sayede oyunun ortasında karşınıza çıkan reklamlar nedeniyle oyun keyfiniz bölünmüyor. Solitaire: Decked Out Ad Free'nin bir diğer güzel yönü de oyunun çevrimdışı olarak oynanabilmesi. Yani oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsanız. Oyunu dilerseniz ekranınız dik konumdayken, dilerseniz yatay konumdayken oynayabilmektesiniz.

Solitaire: Decked Out Ad Free içinde farklı temalara sahip kart desteleri, birçok dekoratif öğe ve kilidini açabileceğiniz bitiş seremonileri yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

Solitaire: Decked Out Ad Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Solitaire: Decked Out Ad Free mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart falı oyunudur

Solitaire: Decked Out Ad Free bilgisayarların vazgeçilmez oyunu olan Solitaire'i mobil cihazlarımızda oynamamıza imkan veren bir mobil kart falı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Solitaire: Decked Out Ad Free eğervakit öldürmek istiyorsanız oldukça doğru bir seçim olacaktır. Solitaire: Decked Out Ad Free bize klasik solitaire deneyimi sunuyor. Oyunu internet bağlantınız yoksa bile oynayabiliyorsunuz. Bu da bu oyunu otobüs, metro ve tren yolculukları için ideal bir seçenek yapıyor.

Solitaire: Decked Out Ad Free'de herhangi bir reklam yer almaması oyunu daha keyifli yapıyor. Siz oyunu oynarken karşınıza aniden reklamlar çıkmıyor ve oyun keyfiniz bölünmüyor. Oyunda birçok farklı temaya sahip kart desteleri mevcut. Bu desteleri oyunda başarı kazanarak açabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda masanızı da farklı öğelerle dekore edebilmektesiniz.

İçinde birçok farklı başarımın yer aldığı Solitaire: Decked Out Ad Free'yi dilediğiniz zaman durdurabilir, sonradan oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • Solitaire Zynga

    Solitaire kağıt oyununu Android telefonunuza indirin, nostalji yaşayın.
  • Twenty48 Solitaire

    Voodoo'nun kart oyunu
  • Flipflop Solitaire

    Keyifli bir mobil solitaire deneyimi
  • Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi Solitaire kart oyunu.
  • Sage Solitaire

    Sage Solitaire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Solitaire

    Solitaire, Windows ile birlikte gelen en popüler oyunlardan biri olan kart oyunun mobil sürümüdür.
  • Solitaire Safari

    Solitaire Safari, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.