Solitaire Detectives

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Solitaire Detectives, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Solitaire Detectives, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun adından da anlayabileceğiniz gibi Solitaire oynadığınız oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Solitaire oynayarak gizem çözdüğünüz bir oyun olan Solitaire Detectives'te dedektiflik peşinde koşuyorsunuz. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda ipuçlarını bularak ilerliyor ve gizemi çözmeye çalışıyorsunuz. Bir cinayeti aydınlatmaya çalıştığınız oyunda hem kart oyunu oynuyor hemde bulmaca tarzında oyunları çözmeye çalışıyorsunuz. Oldukça zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Solitaire Detectives'de işiniz bir hayli zor. Atacağınız kartları düşünerek atmalı ve gizemi çözmek için ipuçlarını ortaya çıkarmalısınız. İlginç bir hikayeye sahip olan oyunu mutlaka denemelisiniz.

Renkli görsellere ve etkileyici atmosfere sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Stratejik ilerlemeli ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Solitaire Detectives'i mutlaka indirmelisiniz. Eğer Solitaire oyunlarını seviyorsanız bu oyun mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor.

Solitaire Detectives oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Solitaire Detectives

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Solitaire Detectives, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Solitaire Detectives, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve gizem dolu bir Solitaire oyunudur. Büyük bir cinayeti aydınlatmaya çalıştığınız oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir Solitaire oyunu olan Solitaire Detectives, hem kart oyunu oynayıp hemde dedektiflik yapma imkanı sunan bir oyundur. Oyunda Solitaire oynayarak ipuçlarını buluyor ve büyük bir cinayet vakasının arkasında yatan gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Dedektif gibi hissetmenizi sağlayacak oyunda dikkatli olmalı ve tüm ipuçlarını birleştirerek şüpheliyi yakalamalısınız. Bir hayli zor olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer Solitaire oyunlarını seviyorsanız bu oyun mutlaka ilginizi çekecektir.

İlginç bir hikayeye sahip olan oyunu beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebilirim. Stratejik hamleler yapmanız gereken oyunda zorlu bölümlerin de üstesinden gelmelisiniz. Kolay bir oynanışa sahip olan Solitaire Detectives, etkileyici atmosferi ve renkli görselleriyle de ilgi çekiyor. Solitaire Detectives oyununu sakın kaçırmayın.

Solitaire Detectives oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • Solitaire Zynga

    Solitaire kağıt oyununu Android telefonunuza indirin, nostalji yaşayın.
  • Twenty48 Solitaire

    Voodoo'nun kart oyunu
  • Flipflop Solitaire

    Keyifli bir mobil solitaire deneyimi
  • Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi Solitaire kart oyunu.
  • Sage Solitaire

    Sage Solitaire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Solitaire

    Solitaire, Windows ile birlikte gelen en popüler oyunlardan biri olan kart oyunun mobil sürümüdür.
  • Solitaire Safari

    Solitaire Safari, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.