SOMA Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,052 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

SOMA Messenger ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır

SOMA Messenger kullanıcılara video sohbet, mesajlaşma, sesli arama konularında pratik bir çözüm sunan bir anlık mesajlaşma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan SOMA Messenger sevdiklerinizle, aile üyelerinizle ve arkadaşlarınızla hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurmanız için gerekli olan araçları size sunuyor. Bu iş için internet bağlantınızdan yararlanan uygulama ücretsiz olarak size görüşme yapma imkanı vermekte.

SOMA Messenger ile arkadaşlarınızla ve ailenizle yazışabiliyorsunuz. Dilerseniz birebir, dilerseniz 500'e kadar katılımcıyla grup sohbeti yapabilmeniz mümkün. Uygulamanın sahip olduğu emoji desteğiyle mesajlarınıza özel ifadeler ekleyebiliyorsunuz. SOMA Messenger ile herhangi bir mesaj gönderdiğinizde tıpkı WhatsApp'taki gibi teslim edildi ve okundu bildirimleri alabiliyorsunuz. 

SOMA Messenger ile internet bağlantınız üzerinden sesli arama yapabilirsiniz. Bu sayede yurt dışında olsanız bile internet bağlantısını kullanarak herhangi bir ücret ödemeden sesli görüşme işini gerçekleştirebilirsiniz.

SOMA Messenger, yüksek kaliteli video görüşmeleri yapmanıza aracılık ediyor. Uygulama HD kalitede video görüşmesi yapmanıza izin vermekte. Bu özellik de tıpkı sesli arama özelliği gibi internet bağlantınızı kullanıyor.

Can Erdil Şentürk

SOMA Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
850 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

SOMA Messenger ücretsiz aramalar ve yazışmalar yapmanızı sağlayan bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır

SOMA Messenger kullanıcılara yüksek kaliteli video sohbet yapma, sevdikleriyle hızlı bir şekilde mesajlaşma ve internet üzerinden sesli arama yapma imkanı veren bir mobil anlık mesajlaşma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olan SOMA Messenger nerede olursanız olun arkadaşlarınızla veya yakınlarınızla haberleşmenizi mümkün kılıyor. Eskiden SMS gibi iletişim yöntemlerini sıkça kullanırdık. Teknolojinin ve mobil internetin yaygınlaşmasıyla SMS rafa kalktı ve yerini bu tür anlık mesajlaşma hizmetlerine bıraktı. SOMA Messenger ile dilediğiniz zaman arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza mesaj gönderebiliyorsunuz. Ayrıca bu mesajları emojilerle zenginleştirerek daha da kişiselleştirebiliyorsunuz.

SOMA Messenger yurt dışına çıktığınızda size büyük yararı dokunabilen bir uygulama. İnternet bağlantısı bulunan yerlerde SOMA Messenger kullanarak sevdiklerinizi arayabilirsiniz ve seslerini duyabilirsiniz. Benzer şekilde video görüşmeleri de yapabiliyorsunuz. Uygulama HD kalitede video sohbet yapabilmenize olanak sağlıyor.

SOMA Messenger'ın bir diğer kullanışlı özelliği grup sohbeti özelliği. Uygulama aynı anda 500 kişinin aynı grup içerisinde sohbet edebilmesini mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Plus Messenger

    Plus Messenger'ı kullanarak dostlarınızla Android cihazlarınızdan kolayca sohbet edebiliyorsunuz.
  • Messenger WithYou

    Messenger WithYou, MSN ve Yahoo mesajlaşma deneyimini mobile taşıyan bir uygulamadır.