Sonny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Sonny, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen, yeni nesil olarka adlandırılabilecek bir rol yapma oyunudur.

Sonny, Android telefon ve tabletlerde oynanabilen bir rol yapma oyunudur

Rol yapma tabirinin hakkını veren oyunlardan bir tanesi olan Sonny, türü kendine göre yorumlayarak ortaya başarılı bir iş çıkarmayı başarmış. Bir şekilde öldükten sonra tekrar hayata dönen Sonny isimli bir karakteri yönettiğimiz oyunda, daha başlarken hayata geri dönen karakterimizin hafızasını yitirdiğini görüyoruz ve bütün bir oyun boyunca da onun hafızasındaki boşlukları doldurmak için mücadele veriyoruz. 

Rol yapma türünün çoğu özelliğini bünyesinde barındıran yapım, alışagelmişten farklı olarak sıra tabanlı bir dövüş sistemi kullanıyor. Yani dövüş sırasında önce siz sonra rakibiniz vuruyor. Bu sebeple güçlerinizi ve özelliklerinizi ona göre ayarlamalı, kendinizi de sıra tabanlı bir sisteme göre dizayn etmelisiniz. Görünüş ve ilerleyiş itibarıyla oldukça iyi görünen; ancak hikayede biraz bocalayan bu oyun, ücretsiz olması sebebiyle kesinlikle denenebilir yapımlardan bir tanesi olarak karşımızda duruyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

Sonny

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
1.3 GB DOSYA BOYUTU

Sonny, bir şekilde ölümden dönmeyi başaran bir ana karakteri yönettiğimiz ve onun hikayesini izlediğimiz bir rol yapma oyunudur.

Sonny, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir rol yapma oyunudur. 

Bir şekilde ölümden dönmeyi başaran Sonny, bu büyük başarısının yanında bazı kayıplar da yaşamış ve hafızasının büyük bir kısmını kaybetmiştir. Hafızasını geri kazanmak ve dünyayı saran kötülüğü yenmek için mücadele veren karakterimiz, ittifaklar kurarak gücünü arttırmakta ve karşısına çıkan neredeyse bütün yaratıklara karşı amansız bir mücadele vermektedir. İşte böylesine bir hikayeyle donatılan Sonny, yarattığı farklı ve evrenle birlikte bşarı oynanışıyla da dikkatleri çekmeyi başaran bir oyun. 

Temelde bir RPG yani rol yapma oyunu olan Sonny, buna uygun şekilde bizlere onlarca görev veriyor ve biz de bu görevleri yaparak, hikayede ilerliyor, karakterimizi güçlendiriyor ve daha farklı hareketler öğreniyoruz. Sıra tabanlı dövüş sistemiyle herkese hitap etmese de kendine has bir sistem yakalamayı başaran oyun, kendi alanında en iyisi olmasa da dikkat çeken yapımlardan bir tanesi olarak göze çarpıyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu