Sorsana

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Sorsana, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilgi yarışı oyunu olarak dikkat çekiyor.

Sorsana, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bilgi yarışı olarak dikkat çekiyor. Oldukça işlevsel özelliklere sahip olan Sorsana, hem eğlendiriyor hemde bilgilendiriyor.

Öğrenirken eğlenecek, eğlenirken de bağımlı olacağınız bir oyun olan Sorsana, rakiplerinizle sohbet edip yarışabileceğiniz bir oyun olarak dikkat çekiyor. Yüzlerce kategoriden yüzbinlerce soruya sahip olan Sorsana, arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak yarışmanızı sağlıyor. Kendi sorularınızı ekleyebileceğiniz, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ve yeni ünvanlar kazanabileceğiniz sorsana oyunu boş zamanlarınızı değerlendiriyor. Profilinizi de geliştirebileceğiniz bir oyun olan Sorsana, ilgi alanlarınıza göre aramalar yapıp yeni arkadaşlar edinmenizi de sağlıyor. Rakiplerinizde sohbet edebileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Basit bir arayüzü ve renkli tasarımı bulunan oyun gözlerinize de hitap ediyor. Sorsana'nın rengarenk dünyasını sakın kaçırmayın. Meydan okuyabilir ve puanlarınızı yükseltebilisiniz. Sorsana oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sorsana

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Sorsana, iPhone'unuzda ücretsiz oynayabileceğiniz sosyal bilgi yarışması oyunu.

Sorsana, iPhone’unuzda bilginizi sınamak amacıyla oynayabileceğiniz oyunlar arasında.

Benzerlerinden farklı olarak kendi sorularınıza da ekletebildiğiniz, yarışacağınız kişiyle sohbet edebildiğiniz, konumunuza göre rakiplerinizi seçebildiğiniz bilgi yarışması oyununda geliştiricinin belirttiğine göre yüzlerce farklı kategori ve 200.000’den fazla soru yer alıyor ki bu da her oynaşınızda farklı sorularla karşılaşacağınız anlamına geliyor.

Yeni arkadaşlıklar edinip farklı kategorilerde bilginizi sınayabileceğiniz oyunun arayüzü sosyal ağ platformları düzeninde. Yarışabildiğiniz kategorileri yeni eklenenler, en çok sevilenler olarak, yarıştığınız kişileri yakınınızdakiler ve en çok oynadıklarınız olarak görebiliyorsunuz. İstatistik bölümü de oldukça detaylı hazırlanmış. Yarışmayı bonuslarla birlikte kaç puanda kapadığınızı, kaçıncı seviyeye geldiğinizi ve seviye atlamak için kaç puan gerektiğini görebiliyor, oyun sonunda sohbet penceresi açarak tekrar meydan okumaya davet edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu
  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.