Sosyal Dizi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,530 TOPLAM İNDİRME

Sosyal Dizi, izlediğiniz yerli ve yabancı dizileri takip edebilmeniz için hazırlanan kullanımı basit ve ücretsiz bir sosyal uygulamadır.

Sosyal Dizi, izlediğiniz yerli ve yabancı diziler hakkında Android cihazlarınız üzerinden bilgi alabileceğiniz ve takip edebileceğiniz ücretsiz ve reklamsız bir sosyal uygulamadır.

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamanın tasarımı da oldukça şık ve modern. Uygulamayı kullanabilmek için izlediğiniz dizileri seçmeniz yeterli. Tüm favori dizilerinizi işaretledikten sonra, bu dizilere ait yeni bölüm fragmanlarını, yorumları ve haberleri uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Dizi severler için oldukça yararlı olacak olan uygulamayı kesinlikle Android cihazlarınıza yükleyerek kullanmanızı tavsiye ederim. İzlediğiniz diziler hakkındaki en son gelişmeleri kolayca öğrenmenizi sağlayan uygulamanın gözlerinize de hitap ediyor olması uygulamaya değer kazandııyor.

İzlediğiniz dizilerin gelecek bölümlerinin ne zaman yayınlanacağından çıkan fragmanlara kadar takip edebileceğiniz Sosyal Dizi uygulaması Android telefon ve tablet sahipleri tarafından ücretsiz ve reklamsız olarak kullanılabiliyor.

Özellikler:

  • Yerli ve yabancı dizi takibi
  • Diziler hakkında en güncel haberle
  • Takip ettiğiniz dizilerin fragmanları
  • Takip ettiğiniz dizilerin bölümleri ile ilgili yorumlar
  • Dizilerin gelecekte yayınlanacak bölümlerinin tarihleri
  • Telefon ve tablet desteği

Sevdiğiniz ve izlediğiniz diziler hakkında bilgi almanın en kolay yollarından biri olan Sosyal Dizi uygulaması, tüm dizi severlerin bulundurması gereken uygulamalardan bir tanesidir. Sizde dizi izlemeyi seviyorsanız, Sosyal Dizi'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanamya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Sosyal Dizi

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Sosyal Dizi, yerli ve yabancı dizileri takip edebileceğiniz ücretsiz, reklamsız ve basit bir uygulamadır.

Sosyal Dizi, yerli ve yabancı dizileri telefon ve tabletinizden takip edebilmeniz için hazırlanmış bir mobil uygulamadır. Tamamen ücretsiz olan ve rahatsız edici reklamlar içermeyen uygulama ile favori dizileriniz hakkında tüm gelişmelerden anında haberdar olabiliyorsunuz. Kullanımı da son derece basit.

Dizi tutkunları için hazırlanmış bir sosyal ağ uygulaması olan Sosyal Dizi, televizyonunuzda ve mobil cihazlarınızda izlediğiniz favori dizileriniz hakkında anlık bildirimler sunan bir uygulama. Takip ettiğiniz dizinin yayınlanma gün ve saatinin değişmesi durumunda bundan anında haberdar olabilir, dizilerinizin yeni bölümlerinin tanıtım videolarını izleyebilir, diziler hakkında haberlere ulaşabilir, dizilerin sezonluk yayın akışını ve bölüm isimlerini öğrenebilir, haber ve videolara yorum gönderebilirsiniz.

Oldukça sade arayüze sahip uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle ücretsiz bir üyelik oluşturmanız gerekiyor. Benzer uygulamalarda gördüğümüz sosyal ağ ile hızlı hesap oluşturma seçeneği yok. E-posta adresi ve şifrenizi girerek uygulama ana ekranına ulaşıyorsunuz. Takip listesi sekmesinden yerli ve yabancı dizilere ulaşabilir (Dizilerin bazıları bulunmuyor ve güncel değil) ve favorilerinize ekleyebilirsiniz. Akış sekmesinde de takip ettiğiniz dizilerin haber ve fragmanları yer alıyor.

Sosyal dizi, izlediğiniz diziler hakkında çıkan haberleri takip edebileceğiniz ve bölüm tanıtımlarını izleyebileceğiniz oldukça basit tasarlanmış bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Charmy

    Kitap, film, dizi ve müziğin bulunduğu renkli bir atmosfer!
  • TINQ

    TINQ, film ve dizi tavsiyelerinde bulunan sosyal ağ uygulaması.
  • Zappmatch for Netflix

    Zappmatch for Netflix, dizi ve film önerisi almak, sohbet etmek isteyenler için bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.