Soul Destiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Soul Destiny, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. 

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir rol yapma oyunu olan Soul Destiny, kendine has kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Kaliteli görselleriyle ön plana çıkan oyunda rol yapma oyunu tutkunlarının beğenebileceği pek çok içerik yer alıyor. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda mücadele gücü yüksek savaşlara katılıyor ve yüksek kaliteli görseller ile görsel bir şölene dahil oluyorsunuz. Farklı imparatorlukları seçerek kendinizi geliştirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle takip edebileceğini düşündüğüm Soul Destiny sizleri bekliyor. 3 boyutlu oyun arenasına sahip olan oyunda kendinize ait bir dünya inşa ediyorsunuz.

Soul Destiny oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Soul Destiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
203 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Soul Destiny, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak ön plana çıkan Soul Destiny, mücadele gücü yüksek savaşlara katılıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Rol yapma oyunu sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda farklı ırklar ve imparatorluklar yer alıyor. Kıyasıya mücadele edebileceğiniz 3 boyutlu savaş arenası ve zengin oyun içeriğiyle karşımıza çıkan Soul Destiny, mutlaka telefonllarınızda yer alması gereken bir oyun. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle takip edebileceğini düşündüğüm Soul Destiny sizleri bekliyor. 

Soul Destiny oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Arcane Straight: Summoned Soul

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • NTales: Child of Destiny

    Aksiyon RPG oyununda evcil hayvanlarımızla birlikte savaşıyoruz.
  • Bleach: Immortal Soul

    En güçlü Bleach takımını oluşturun.
  • Soul Hunters

    Soul Hunters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur.
  • Destiny Child

    Gel ve kaderindeki karakterle yüzleş.
  • Destiny Summoner

    Bu arenada şeytanlar ve melekler karşı karşıya geliyor.
  • Soul Seeker

    Android cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.