Soundwave Art

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Soundwave Art uygulamasında ses dalgalarından poster, tablo veya dövme çalışmaları oluşturabilirsiniz.

Soundwave Art uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kaydedeceğiniz seslerden oluşturacağınız ses dalgalarını sanat eserlerine dönüştürebilirsiniz.

Artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan Soundwave Art uygulaması, oldukça zarif hediyeler ve çalışmalar oluşturabileceğiniz bir platform olarak öne çıkıyor. Ses kaydederek ya da videolardan oluşturacağınız ses dalgalarını tablo, poster veya dövme gibi çalışmalara dönüştürebileceğiniz uygulama, dövme yaptırmak isteyen fakat bir türlü karar veremeyenlerin ilgisini çekecektir diye düşünüyorum.

Çocuklarınızın seslerini, eşinizle oluşturacağınız bir kaydı veya aklınıza gelebilecek herhangi bir anıyı ölümsüz eserlere dönüştürebileceğiniz Soundwave Art uygulamasında, en fazla 200 MB boyutundaki 3 dakikalık videoları seçerek ses dalgalarını oluşturabiliyorsunuz. Sonrasında ise 49.99 dolardan başlayan fiyatlarla oluşturduğunuz esere sahip olabilmeniz mümkün. Bir başka güzel özellik de, oluşturduğunuz çalışmaları uygulama üzerinden taratarak anında dinleyebilme olanağı sunması diyebilirim. Eğer siz de anılarınızı ölümsüzleştirmek istiyorsanız, Soundwave Art uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Soundwave Art

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
37.5 MB DOSYA BOYUTU

Soundwave Art uygulamasıyla ses kayıtlarınızı kalıcı hatıralara dönüştürebilirsiniz.

Soundwave Art uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızda ses dalgalarını birer sanat eserine dönüştürebilirsiniz.

Yakınlarınıza çok özel bir hediye etmek için kullanabileceğiniz Soundwave Art uygulaması, özellikle ne dövmesi yaptırmak istediğine bir türlü karar veremeyenlerin ilgisini çekecek türden. Ses kaydı yaparak ya da bir videodan oluşturacağınız ses dalgalarını poster, tablo veya dövme gibi çalışmalara dönüştürebileceğiniz Soundwave Art uygulaması artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanıyor.

Hayatınızda sizin için önemli olan bir anıyı ölümsüzleştirmenizi kolaylaştıran ve kalıcı hatıralara dönüştüren Soundwave Art uygulamasında oluşturduğunuz çalışmaları, iş ortakları aracılığıyla sipariş edebileceğinizi de belirtelim. Çocuklarınızın seslerini, eşinizle veya sevgilinizle kaydettiğiniz bir kayıttan harika eserler oluşturabileceğiniz uygulamadan verdiğiniz siparişleri, yine Soundwave Art uygulaması üzerinden taratarak dinleyebilmeniz de mümkün. İster kendiniz için isterseniz de sevdikleriniz için zarif birer hediye oluşturmak istiyorsanız Soundwave Art uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Canon Photo Companion

    Canon Photo Companion uygulamasıyla fotoğrafçılık konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • Storyboard

    Videolarınızı çizgi romana dönüştürüyor.
  • Magic ViewFinder

    Magic ViewFinder uygulaması, Nikon marka fotoğraf makinelerinizi Android cihazlarınızda sanal olarak kullanmanızı sağlıyor.
  • VSCO APK

    VSCO APK, mobil bir fotoğrafçılık uygulamasıdır. Uygulamada fotoğraflar ve videolar çekebilir ardından kolayca düzenleyerek paylaşabilirsiniz.
  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.
  • DeviantArt

    DeviantArt uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca resim ve fotoğrafçılık paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.
  • Tattoo My Photo 2

    Tattoo My Photo, herhangi bir acı çekmeden kendi vücudunuz üzerinde dövme tasarımı yapabileceğiniz eğlenceli ve yararlı bir Android dövme uygulaması.