Sözcü

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,369 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Sözcü uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Sözcü gazetesini okuyabiliyorsunuz.

Sözcü uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak ülkemizde oldukça popüler olan gazetelerden Sözcü'yü mobil cihazlarınızdan kolayca takip etmeniz için hazırlanmış resmi bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama, hızlı ve verimli bir şekilde çalışabildiği için en son sayılara ulaşmakta bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Uygulamanın sol menüsünde yer alan seçenekleri kullanarak hem o günkü basım gazeteye ulaşabiliyor, hem de dilerseniz ekler bölümünden gazetenin yanında verilen tüm ekleri inceleyebiliyorsunuz. Bunun yanında eski sayılara erişmek isteyen kullanıcılar için de Arşiv bölümü uygulamada mevcut.

Eğer Sözcü gazetesinin bir sayısını beğendiyseniz ve daha sonra yeniden okumak istiyorsanız, kaydedilenler bölümünü de kullanabiliyor, böylece favorilerinizde saklayabiliyorsunuz. Tabii ki Sözcü'nün web sitesine gitmek için de gereken butonlar ile sosyal medya hesapları da uygulamada yer alıyor.

Çeşitli okuma ayarlarını yapmanıza müsaade eden Sözcü uygulaması, çalışması esnasında internet bağlantısı gerektiriyor ancak çok fazla kota harcamadığı için 3G üzerinde de sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Eğer sık sık günlük haberleri takip etmeyi seviyor ancak gazete satın almak istemiyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Sözcü

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME
19.5 MB DOSYA BOYUTU

Sözcü uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca Sözcü gazetesini okuyabiliyorsunuz.

Sözcü uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcının, Sözcü gazetesinin en son sayılarına erişebilmek ve baştan sona sorunsuzca okuyabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz ve resmi haber uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça sorunsuz çalışan bir yapıya sahip olan uygulama, her ne kadar bazı işlevleri açısından sıradanlıktan kurtulamasa da, temel işinin basılı Sözcü sayılarını kullanıcılara sunmak olduğu unutulmamalı.

Her gün çıkan Sözcü gazetesinin direkt olarak mobil cihazlarınızdan okumanıza izin veren uygulama, bunun yanında gazetenin yanında verilen eklere erişmenizi de sağlıyor ve hem günlük olarak son sayıyı hem de eski sayıları sadece Sözcü uygulamasını kullanarak okuyabiliyorsunuz. Böylelikle her defasında markete gidip gazete almak yerine oturduğunuz yerden herşeye erişme imkanınız oluyor.

Eğer bir sayıyı beğenir ve onu daha sonra da okumak isterseniz, favori olarak kenara kaydedebiliyor ve gelecekte kaydedilenler menüsü altından inceleyebiliyorsunuz. Sözcü gazetesinin kendi web sitesine erişebilmek için kullanabileceğiniz adres butonu ve Sözcü'nün sosyal ağ hesaplarına giden bağlantılar da yine uygulamada unutulmamış.

Ayarlar bölümü ise okumaya dair bazı ayarların yapılabilmesine olanak tanıyor. Eğer uygulama ya da gazete ile ilgili bir sorunuz yahut sorununuz olursa iletişim bölümünden kolaylıkla yayıncıya ulaşabiliyorsunuz. iOS cihazlarında bir gazete uygulaması arayanların denemeden geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sözcü Skor

    Sözcü Skor uygulamasıyla Android cihazlarınızdan canlı maç sonuçlarını ve son dakika haberlerini anında öğrenebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.