Sözler Köşkü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME

İslami, felsefi ve bilimsel birçok konunun ele alındığı video içerikler ve canlı sohbetleri takip edebilirsiniz.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konularla sokak röportajları ve videolar hazırlayan Sözler Köşkü’nü Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

İslami, bilimsel ve felsefi soruların yer aldığı bu platformda sohbet videoları, sokak röportajları ve canlı yayın gibi birçok içeriği takip edebiliyorsunuz. Video içeriklerde edebiyat, bilim ve teknik, faydalı bilgiler, aile ve sağlık, mahrem konular gibi birçok kategoriden videolara ulaşabiliyorsunuz. İslami konuların da yoğun olarak yer aldığı uygulamada, merak ettiğiniz her konuya ve cevaplara ulaşmanız mümkün.

Modern ve kullanımı kolay bir arayüze sahip olan Sözler Köşkü, manevi konularda içerikler sunarak günlük hayata kendini kaptıran insanlara faydalı bilgiler sunmayı amaçlıyor. Canlı yayınlarla, ziyaretçilerin merak ettiklerini cevaplayarak sohbet ortamı oluşturan Sözler Köşkü uygulamasını akıllı telefonlarınıza indirerek istediğiniz her yerden takip edebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Özlü Sözler

    Özlü Sözler, ünlü kişilerin ağzından çıkan seçilmiş sözlerin yer aldığı bir mobil uygulamadır.
  • eSöz

    Sosyal medya profillerinizde ve sevdiklerinizle birbirinden güzel sözler paylaşmak istiyorsanız, eSöz uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Cuma Mesajları

    Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Ağır Sözler

    Ağır Sözler uygulamasında sosyal medya hesaplarınızda ya da arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz onlarca söze ulaşabilirsiniz.
  • Facebook Sözleri

    Facebook Sözleri, Facebook üzerinde İngilizce anlamlı, romantik ve komik sözler paylaşmak isteyen kişilere pek çok seçenek sunan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!