Space Arena: Build & Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Farklı uzay gemileri inşa ederek düşmanlarınızla gezegen savaşları yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Kendi tasarlayacağınız uzay gemileri ile rakiplerinize karşı mücadele edeceğiniz ve gezegenleri ele geçirmek için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız Space Arena: Build & Fight, mobil platformda strateji oyunları kategorisinde yer alan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendi uzay araçlarınızı tasarlayarak diğer uzay gemilerine karşı mücadele etmek ve savaşlardan galip gelerek ganimet toplamaktır. Onlarca farklı malzemeden yararlanarak olağanüstü uzay gemileri inşa etmeli ve gezegen savalarını kazanarak yeni bölgeler keşfetmelisiniz. Oyunu çevrimiçi olarak da oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz.

Oyunda, çeşitli malzemeler ve teçhizatlardan yararlanarak tasarlayabileceğiniz onlarca farklı uzay gemisi yer almaktadır. Ayrıca fethedebileceğiniz birçok yıldız ve gezegen bulunmaktadır. Kendi uzay geminizi yaparak savaşlara katılabilir ve uzayda güçlü bir imparatorluk kurabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Space Arena: Build & Fight, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Space Arena: Build & Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
297 MB DOSYA BOYUTU

Farklı uzay gemileri inşa ederek düşmanlarınızla gezegen savaşları yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Onlarca farklı uzay gemisi tasarlayarak yıldız ve gezegenleri fethetmek için kıyasıya bir mücadelenin içine girebileceğiniz Space Arena: Build & Fighti, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımına sahip bu oyunda amaç, çeşitli malzemelerden yararlanarak kendi tasarlayacağınız uzay gemileri ile rakiplerinize karşı savaşmak ve yeni gezegenler fethederek uzaya hükmetmektir. Farklı özelliklere ve donanımlara sahip birçok uzay aracı geliştirebilirsiniz. Geliştirdiğiniz bu araçlarla stratejik savaşlara katılabilir ve düşmanlarınızı yenerek tüm gezegenlere sahip olabilirsiniz. Oyunu çevrimiçi olarak da oynayabilir ve dünyanın her yerinden güçlü rakiplere karşı mücadele edebilirsiniz.

Oyunda uzay gemilerini tasarlamakta kullanacağınız onlarca farklı malzeme ve donanım bulunmaktadır. En güçlü uzay gemisini inşa ederek düşmanlarınıza göz açtırmamalı ve tüm gezegenleri fethetmelisiniz.

Mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Space Arena: Build & Fight, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stone Arena

    Eğlenceli efektler bizleri bekliyor.
  • Casual Heroes

    Gerçek oyuncular ile arena savaşlarına katılacağız.
  • Football Tactics Arena

    Stratejik hamleler eşliğinde futbol maçlarına katılacağız.
  • Pirate Fight

    Korsan olarak hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Capsulemon, Fight

    Gerçek zamanlı düellolara katılacağız.
  • Undersea Match & Build

    Denizin altında ihtişamlı bir şehir kurmaya çalışacağız.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Super Hero Fight Club

    Eğlence dolu dakikalar bizleri bekliyor.