Space Armor 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

Space Armor 2, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay temalı tps oyunu.

Space Armor 2, uzay temalı tps (üçüncü şahıs nişancı) oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Microsoft’un seri haline gelen fps oyunu Halo’daki karakteri anımsatan, özel zırh ve gelişmiş silahlarla donatılmış bir karakteri kontrol ediyoruz.

Kaliteli grafikler sunan uzay oyunlarından Space Armor 2’de hikaye modu, savunma modu ve meydan okuma modu olmak üzere üç oyun modu yer alıyor. Oyuna ilk başladığımızda sadece hikaye modu açık. Bu modda belli görevleri (şu kadar sayıda düşman öldür, şu kadar sürede bölümü tamamla gibi) istenen süre içerisinde tamamlamaya çalışıyoruz.

Zırh ve silahlar için yükseltme seçenekleri, 20’den fazla silah, yeni karakter sıralama sistemi, çoğu akıllıca hareket eden ve tehlikeli 50’den fazla yaratık, bölüm sonlarında çıkan 6 titan ile mobil platformda en iyi uzay oyunlarından biri Space Armor 2.

Erkan Calp

Space Armor 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
712 MB DOSYA BOYUTU

Space Armor 2, iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz uzay temalı tps oyunu.

Space Armor 2, Microsoft’un popüler FPS oyunu Halo serisini hatırlatan uzay temalı tps oyunu. Üçüncü şahıs nişancı oyunlarından keyif alıyorsanız, uzay oyunlarını da seviyorsanız iki türü birleştiren bu yapıma hayır demeyeceğinizi düşünüyorum. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan oyunun ücretsiz ve 1 GB altı bir oyuna göre detaylı, kaliteli grafikler sunduğunu ekleyeyim.

20’den fazla silah ve zırh, ekipman yükseltme sistemi, 50’den fazla zeki ve tehlikeli yaratık, 6 yenilmez fikri oluşturan boss, karakter sıralama sistemi ve üç oyun modu ile mobilde en iyi uzay oyunlarından biri Space Armor 2. Karakteri dıştan gösteren diğer deyişle tps türü olduğundan geliştirebildiğiniz karakterinizi görme şansınız oluyor.

Oyuna ilk başladığınızda sadece hikaye modu açık. Hikaye modunda görev bazlı ilerliyorsunuz. Görev öncesinde başardığınız taktirde kazanabileceğiniz silah, zırh, güçlendiricileri görebiliyorsunuz. Bu modda sürekli olarak karakterinizi geliştiriyorsunuz. Yükseltme menüsü fazla detaylı olduğundan bir bayan size eşlik ediyor. Hikaye modu dışında meydan okuma ve savunma modu var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Armor Blitz

    Armor Blitz, anime karakterlerin yer aldığı strateji rpg türünde Android oyunu.
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Space Journey

    Kendi gemin ile uzaya çıkmaya hazır mısın?
  • Space Rangers: Legacy

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Rome 2077: Space Odyssey

    Zorlu bir yıl içerisinde uzay krallığınızı oluşturun.
  • Space Raiders RPG

    Nefes kesen uzay savaşlarına katılarak ganimet mücadelesi vereceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.
  • Space Merchant

    Uzayın derinliklerin de mücadele edeceğiz.