Space Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Space Odyssey shoot em up türünde bir uçak savaşı oyunudur

Space Odyssey bolca aksiyonu güzel grafiklerle birleştiren bir mobil uçak savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz shoot em up türünde bir oyun olan Space Odyssey, atari salonlarında oynadığımız klasik kuşbakışı uçak savaş oyunlarındaki yapıyı mobil cihazlarımıza taşıyor. AstroWings sersiinin 2. oyunu olan Space Odyssey'de maceraya bir önceki oyunda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda kainatı yok etmeye çalışan uzaylılarla galaksinin farklı yerlerinde savaşmıştık. Space Odyssey'de de yine uzayın derinliklerine yolculuk ediyoruz ve farklı düşmanlarla karşılaşıyoruz.

Space Odyssey'de ekranda dikey olarak ilerlerken karşımıza sürekli yeni düşmanlar çıkıyor. Temel amacımız düşman ateşine yakalanmadan ekrandaki bütün düşmanları yok etmek. Belli sayıda düşmanı yok ettikten sonra bölüm sonundaki dev bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşıyoruz. Bu savaşlarda tansiyon bir hayli yükseliyor; karşılaştığımız dev düşmanalr özel saldırı stilleriyle bizi zorluyor. Bu nedenle özel taktikler geliştirmemiz gerekiyor.

Space Odyssey içerisinde 3 farklı savaş gemisinden birini seçebiliyoruz. Kolay kontrollere sahip olan oyun bize kullandığımız silahı savaşırken değiştirebilme imkanı veriyor. Bu silahları yetenek ağacımızı kullanarak geliştirebilmemiz de mümkün.

Space Odyssey kısa sürede bağımlılık yapmakta.

Can Erdil Şentürk

Space Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Space Odyssey klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur

Space Odyssey bize eskiden atari salonlarında oynadığımız keyifli kuşbakışı uçak savaşı oyunlarını hatırlatan bir mobil oyun. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz shoot em up türünde bir uçak savaşı oyunu olan Space Odyssey içerisinde aksiyonun bir an olsun bile durmağıdı bir oyun tecrübesi sunuyor. AstroWings serisinin ikinci oyunu olan Space Odyssey'de serisinin ilk oyunu The Begining'in hikayesinin bittiği yerden oyuna başlıyoruz. Kainatı yok etmeyi hedefleyen uzaylıları ortadan kaldırmak için yeni gezegenlere yolculuk ettiğimiz oyunda yine 3 farklı savaş gemisinden birini seçebiliyoruz.

Space Odyssey'de yer alan yetenek ağacı oyuna zenginlik kazandırıyor. Düşmanları yok ettikçe kazanacağımız parayla uçağımızın yeteneklerini bu ağaç üzerinden geliştirebiliyoruz. Oyunda yer alan 3 savaş gemisinin herbiri farklı yeteneklere sahip. Ayrıca düşmanlarla savaşırken kullandığımız silahları gerçek zamanlı olarak değiştirebiliyoruz. Bu da oyuna taktiksel bir yapı kazandırıyor. Oyunda farklı tür düşmanlarla karşılaştığımız için kullandığımız silahları değiştirmemiz gerekebiliyor. Bölüm sonu canavarları bize zorlu anlar yaşatabilmekte.

Space Odyssey oldukça şatafatlı görsel efektlere sahip olan bir oyun. Eğer mobil cihazınızda jeton atmadan atari oyunu oynamak isterseniz Space Odyssey'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rome 2077: Space Odyssey

    Zorlu bir yıl içerisinde uzay krallığınızı oluşturun.
  • Owen's Odyssey

    Zorlu parkurlardan hoşlananlara kaliteli bir oyun sunan Owen's Odyssey Android için ücretsiz bir platform oyunu.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.