Spaceship Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Spaceship Battles, Android cihazlar için geliştirilmiş bir uzay savaşı oyunu olarak dikkat çekiyor.

Spaceship Battles, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Spaceship Battles'da uzay geminizi kontrol ederek rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz.

Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir oyun olarak karşımıza gelen Spaceship Battles, uzayın zorlu şartlarında geçen bir savaşı konu alıyor. Oyuna başladığınızda bir uzay geminiz oluyor ve bu uzay gemisiyle rakiplerinize saldırıyor ve onları ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Oyunda ilerledikçe daha güçlü uzay gemilerinin kilitlerini açabiliyor ve onları kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz kendi uzay geminizi de inşa edebiliyorsunuz. Kendi taktiğinizi geliştirmeli ve rakipleri birer birer alt etmelisiniz. Ayrıca oyunda yer alan onlarca yüksek teknoloji ürünü bileşenleri uzay geminize ekleyebilir ve daha güçlü hale de gelebilirsiniz.

Heyecan verici sahneleri ve gelişmiş inşa sistemiyle Spaceship Battles zevkli bir oyun olarak nitelendirilebilir. Online olarak oynanan oyunda arkadaşlarınızla mücadele edebilir ve en iyiyi ortaya çıkarabilirsiniz. Oyunun grafikleri de oldukça kaliteli. Spaceship Battles oyununu mutlaka denemelisiniz.

Spaceship Battles oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Spaceship Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
266 MB DOSYA BOYUTU

Spaceship Battles, iOS cihazlar için geliştirilmiş bir uzay savaşı oyunu olarak dikkat çekiyor.

Spaceship Battles, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay oyunudur. Oldukça eğlenceli olan Spaceship Battles'da rakiplerinizle mücadele içerisine girişiyorsunuz.

Uzayın zorlu şartlarında geçen bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çeken Spaceship Battles, uzay gemilerinin savaştırılmasını konu alıyor. Oyunda kendi geminizi inşa edebiliyor ya da oyun tarafından size verilmiş gemileri kontrol edebiliyorsunuz. Oldukça zorlu bir oyun olarak dikkat çeken Spaceship Battles'da arkadaşlarınızla online olarak mücadele edebiliyor ve en iyiyi açığa çıkarabiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe daha güçlü uzay gemilerinin kilitlerini açabiliyor ve daha güçlü hale de gelebiliyorsunuz. Kolay kontrollerin yer aldığı oyunda kendi taktiğinizi geliştirerek rakiplerinize saldırmalı ve rakiplerinizi birer birer alt etmelisiniz. Oyunda yer alan yüksek teknoloji bileşenleri uzay geminize de ekleyebiliyorsunuz.

Gelişmiş bir inşa sistemine de sahip olan Spaceship Battles zevkli bir oyundur. Gerçek zamanlı oynanan oyunda arkadaşlarınızla mücadele edebiliyorsunuz. Ayrıca oyunun grafikleri de oldukça kaliteli. Spaceship Battles oyununu mutlaka denemelisiniz.

Spaceship Battles oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BTD Battles APK

    BTD Battles APK Android kule savunma oyununda oyuncular kafa kafaya geliyor! Bloons TD Battles, mobil strateji oyunları sevenleri ekran başına kilitliyor.
  • Pirate Battles: Corsairs Bay

    Pirate Battles: Corsairs Bay ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.
  • Castle Battles

    Harika deneyim yaşayabileceğiniz bir strateji oyunu
  • The Bot Squad: Puzzle Battles

    İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.
  • Lastday Clash: Heroes Battles

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Super Spaceship Wars

    Neon ışıkların uzayda kol gezdiği bir dünyada Super Spaceship Wars oynarken yolunuzu ateş ederek açıyorsunuz.