SpeedCar

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23,435 TOPLAM İNDİRME

SpeedCar, oynaması kolay ve başarılı grafik modellemeleriyle öne çıkan keyifli bir araba yarışı oyunudur.

Android tabanlı mobil cihaz kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanan SpeedCar, oldukça başarılı grafik modellemeleri ve hemen her yaştan kullanıcının zorluk çekmeyeceği kolay oynanabilirliği ile öne çıkıyor.

Dikkat çekici oyun motoruyla gerçekçilik konusunda kullanıcıarın beğenisini kazacağı düşünülen oyunda amaç, kaza yapmadan ve olabildiğince hızlı bir şekilde yarışı bitirmek. Mobil cihazdaki ivmeölçer aracılığıyla eğlenceli bir şekilde zaman geçirmenizi sağlayabilecek oyun, yapımcısının ilk oyunu olmasına rağmen tercih edilebilir araba yarışı oyunları arasında yer alıyor.

Onur Şendere

SpeedCar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME

SpeedCar, iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak indirerek heyecanla oynayabilecekleri 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.

SpeedCar, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur. Gerçekç araba motoru ve fiziği efektleri bulunan oyunda kendinizi gerçek bir araba sürüyor gibi hissedebilirisniz.

Oynanışı da gayet rahat olan oyundaki amacınız kaza yapmadan olabildiğince çok gidebilmek. Tek parmak ile yönlendirebileceğiniz arabanız ile diğer arabaların yanlarından oldukça süratli geçerek ekstra puanlar kazanabilirsiniz. Ayrıca arabanızın yönünü değğiştirmek için cihazınızı sağa ve sola yatırabiliyorsunuz.

Oyunda yüksek puanlar alarak yeni arabaların kilitlerini açabiliyorsunuz. Yeni arabalar elinizde bulunan arabalara göre daha güçlü ve hızlıdır. Bu nedenle elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

Araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alan kulllanıcıların beğeneceği ücretsiz ve heyecanlı bir araba yarışı olan SpeedCar'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu