SpeedMoto

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,083 TOPLAM İNDİRME

SpeedMoto, üç boyutlu grafikleri ve heyecan verici yapısıyla başarılı motosiklet oyunlarından biri.

SpeedMoto, Android tabanlı mobil cihazlar için tasarlanmış ve Google Play'e konulmasının hemen ardından büyük bir beğeni ile karşılaşmış yarış oyunlarından biri.

Üç boyutlu modellemeleri ve oldukça akıcı oyun motoruyla başarılı bir performans ortaya koyan SpeedMoto, birçok farklı güzergahta yarışmanızı sağlıyor. Özellikle de motosiklet ve hız tutkunlarına hitap eden oyun, bu alanda başarılı oyun deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılara tavsiye edilebilir.

Oyunda amaç, yanlarından geçeceğiniz araçlara çarpmadan yoldaki puanları toplamak ve yarışı bitirmek.

Onur Şendere

SpeedMoto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME

SpeedMoto, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir motor yarışı oyunudur.

SpeedMoto, popüler koşu oyunu Temple Run'a benzeyen fakat bir karakter yerine motor ile ilerleyeceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir motor yarışı oyunudur. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek oynayabilirsiniz.

Yarış ve koşu oyunlarını bir araya getiren SpeedMoto'da ekrana parmağınızı basılı tuttuğunuz sürece motorunuz hızlanmaktadır. Koşu oyunları ile benzerliği ise gidebildiğiniz kadar çok mesafe gitmeye çalışmanızdır. Motorunuzdan düşmeden yolda ilerlemeye çalışırken, aynı zamanda yol boyunca yerdeki altınları da toplamanız gerekiyor. Altınları toplayarak daha yüksek pan elde edebilir ve yeni motorlar alabilirsiniz.

Yarış oyunları ile benzerliği ise yoldaki diğer tüm araçları onlara çarpmadan geçmenizin gerekmesi. Oyunun oynanışı oldukça rahat, eğlenceli ve bağımlılık yapıcı. Çünkü sürekli olarak elde etmiş olduğunuz en yüksek puanı geçmeye çalışabilirsiniz. Fakat oyunun grafikleri ve ses efektleri, oyunun diğer özelliklerinde bulunan güzellik ile aynı oranda güzel değil. Mobil cihazlarınız üzerinde oyun oynarken grafiklere çok önem veriyorsanız SpeedMoto sizi tatmin etmeyebilir.

SpeedMoto'yu hiç bir ücret ödemeden indirerek oynayabileceğiniz gibi, uygulama içinde alışveriş yaparak bazı eşyalar ve motorlar satın alabilirsiniz. Genel olarak keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak motor yarışı oyunlarından biri olan SpeedMoto'yu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu