Speedometer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,585 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

Speedometer, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz GPS tabanlı bir hız göstergesi uygulamasıdır.

Speedometer, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir hız göstergesi uygulamasıdır.

GPS tabanlı olarak çalışan uygulama yardımıyla aracınızla hareket halindeyken, o anki hızınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Kilometre veya mil cinsinden ayarlayabileceğiniz hız birimleri cinsinden anlık hızınızı görüntüleyebileceğiniz ve kendi hız sınırlarınızı belirleyebileceğiniz uygulama ile belirlemiş olduğunuz hız limitini aşmanız durumunda otomatik olarak uyarı alırsınız ve bu sayede hızınızı azaltmanız gerektiğini anlayabilirsiniz.

50.000'den fazla radarın yerinin belirlenmiş olduğu Speedometer ile yaklaşmakta olduğunuz kırmızı ışıkları ve kırmızı ışık kameralarının da yerlerini görüntüleyebilirsiniz.

Canlı topluluk desteğine de sahip olan uygulama üzerinde diğer kullanıcıların yaptığı yorumları değerlendirerek, karşı karşıya olabileceğiniz trafik çevirmelerine karşı önlem alabilirsiniz.

Can Çevrim

Speedometer

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
769 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

Speedometer, iOS cihazlarınız üzerinde aracınızın hızını takip edebileceğiniz GPS tabanlı bir hız görüntüleme uygulamasıdır.

Speedometer, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde kullanabilecekleri GPS tabanlı bir hız görüntüleme uygulamasıdır.

Aracınızla seyir halindeyken kaç kilometre hızla gittiğinizi görüntülemenize olanak sağlayan uygulama yardımıyla, belirli hız limitleri belirleyebilir ve uygulamanın bu hız limitlerini geçmeniz durumunda sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz.

Hız birimini kilometre/saat ve mil/saat cinsinden ayarlamanıza olanak sağlayan uygulama ile hız kontrolünüzü yapabilir ve aşırı hızlı gittiğinizi farkederek kendinizi frenleyebilirsiniz.

Uygulama üzerinde diğer kullanıcılar tarafından yapılan yorumları takip ederek, olası trafik çevirmeleri konusunda önceden haberdar olabilir ve önleminizi alabilirsiniz.

Ayrıca 50.000'den fazla farklı radar noktası ve trafik ışığının yerleri konusunda da sizleri uyaran ve sürekli olarak güncellenen Speedometer ile sürüş deneyiminizi artırabilirsiniz.

Can Çevrim

Speedometer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,460 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Speedometer, Windows Phone mobil işletim sistemi kullanmakta olan kullanıcılar için geliştirilen GPS tabanlı bir hız göstergesi uygulamasıdır.

Speedometer, Windows Phone mobil işletim sistemi kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri GPS yardımıyla çalışan ücretsiz bir hız göstergesi uygulamasıdır.

Uygulama yardımıyla aracınızla seyir halindeyken yaptığınız hızı görüntüleyebilir ve kendi hız limitlerinizi belirleyerek, bu hız limitleriniz aşmanız durumunda uygulamanın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede gereğinden fazla hız yapmanız durumunda, kendinizi uyaracak bir yardımcıya sahip olacak ve doğal olarak kendinizi frenleyeceksiniz.

Hem mil hem de kilometre cinsinden hızınızı görüntüleyebileceğiniz uygulama yardımıyla gitmek istediğiniz yere o anki ortalama hızınızla ne kadar zamanda gidebileceğinizi ve ne kadar yolunuz kaldığını da görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca Speedometer üzerinde tanımlanmış olan 50.000'den fazla trafik ışığı kamerası ve radarın yeri sayesinde trafik cezası yemekten de kurtulabilirsiniz. Eğer yakınlarınızda bir radar veya trafik ışığı kamerası varsa uygulama bu konuda sizi uyaracaktır.

Tüm bunların dışında uygulama üzerinde diğer kullanıcıların yaptığı yorumları takip ederek, olası trafik çevirmelerine ve radarlara karşı bilgi alabilir ve buna göre önlem alabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speedometer GPS

    Android Speedometer GPS uygulamasıyla anlık hız bilgilerinize doğru veriler ile ulaşabilirsiniz.
  • Ulysse Speedometer

    Aracınızın hareket halindeki hızını doğrulamak için bu hız ölçme uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • MapFactor

    MapFactor tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir navigasyon uygulamasıdır.