Speedy Car

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Speedy Car'da yoğun trafikte otomobilimizi etraftaki diğer araçlara çarpmadan kullanmaya çalışıyoruz.

Speedy Car, Android akıllı telefon ve tabletler üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış olan, beceri odaklı bir yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Hiçbir ücret ödemesi yapmadan indirebileceğimiz bu keyifli oyundaki temel amacımız direksiyonu başına geçtiğimiz aracı hiçbir yere çarpmadan ilerletmek ve mümkün olduğunca ilerleyerek yüksek puan toplamak.

Speedy Car aslında sonsuz koşu oyunu gibi çalışıyor. Aracımızı kontrol edebilmek için ekranın sağ ve sol tarafındaki butonları kullanmamız gerekiyor. Bu butonlar aracılığı ile aracımızın ilerlediği şeridi değiştirebiliyoruz. Oyunda çevredeki araçlara çarpmamanın yanı sıra karşımıza çıkan puanları toplamamız da öngörülüyor. Bu puanlar bölüm sonundaki skorumuza direkt olarak etkide bulunuyorlar.

Kazandığımız paraları kullanarak aracımızı upgrade edebiliyoruz. Seçenekler gayet bol tutulmuş. Kendi zevkinize göre satın alabileceğiniz çok sayıda araç var.

Beceri, sonsuz koşu ve yarış oyunu dinamiklerini bir araya getiren Speedy Car, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ideal bir oyun.

Emircan Erdoğan

Speedy Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
53.3 MB DOSYA BOYUTU

Speedy Car, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.

Speedy Car, aksiyon ve beceri odaklı araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad cihaz sahiplerine hitap eden bir seçenek.

Eğlenceli ve dinamik atmosferi sayesinde büyük küçük demeden herkesin keyifle oynayabileceği bir oyun olmayı başaran Speedy Car'daki görevimiz kontrolümzdeki otomobille şehrin kalabalık sokaklarında ilerlemek ve hiçbir araca çarpmadan hız yaparak mümkün olan en yüksek skoru almak.

Speedy Car'da aracımızı yönlendirmek için ekranda bulunan ok tuşlarını kullanmamız gerekiyor. Beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkan araçlar ve diğer türden engeller, reflekslerimizi sonuna kadar sınıyor.

Oyundaki yegane amacımız etraftaki araçlara çarpmadan ilerlemek değil aynı zamanda yollara serpiştirilmiş olan altın puanları da toplamak. Bunları yeni araç almak için kullanabiliyoruz. Satın alabileceğimiz farklı türlerde ve tasarımlarda araçlar mevcut. Seçeneğin bol tutulmuş olması hoşumuza giden ayrıntılardan oldu.

Nihai olarak Speedy Car oynaması keyifli bir oyun. Kısa molalarınızda veya sıra beklerken meşgul olabileceğini bir oyun arayışındaysanız Speedy Car'a mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pop The Car

    Pop The Car ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Car Salon Kingdom

    Car Salon Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba tamir etme oyunudur
  • Egg Car

    Egg Car'da kamyonumuzdaki yumurtayı kırmadan hedefe ulaşmaya çalışıyoruz.
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Racing Car 3D Game

    Racing Car 3D Game ücretsiz olarak indirebileceğiniz, kalitesiz fakat vakit geçirmek için ideal bir oyundur.
  • Super Car Wash

    Super Car Wash, kendinizi arabanız varmış ve onu yıkıyormuş gibi hissetmenizi sağlayan eğlenceli ve emek gerektiren bir Android araba yıkama oyunu.