Spike Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Spike Run, Ketchapp'ın sinir testine tabi tutan yeni oyunu.

Spike Run, çivilerle dolu basamaklardan oluşan platform üzerinde ilerlemeye çalıştığımız sinir bozucu derecede (10 puan yaptığınızda sevinebilirsiniz) zor bir oyun. Ketchapp imzasını taşımasıyla Android platformunda öne çıkan oyun görsel anlamda biraz geride olsa da iş oynanışa geldiğinde bu eksikliğini unutturuyor.

Oyunda amacımız bloklardan oluşan platform üzerinde mümkün olduğunca uzun süre düşmeden kalabilmek. Adım başı çiviler rahatlıkla ilerlememizi önlemek için koyulmuşlar ve zamanlamayı doğru yapmazsak kaybolmuyorlar, dolayısıyla da platformdan siliniyor ve tekrar baştan başlamak durumunda kalıyoruz.

Tek elle oynanabilecek basitlikte bir oyunmuş gibi gözüken Spike Run, yandıkça baştan başlayacağınız ve kısır döngüye gireceğiniz türde tehlikeli bir oyun. Yeterince sabırlı biri değilseniz, kolay sinirlenen biriyseniz hiç bulaşmayın derim.

Erkan Calp

Spike Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Spike Run, Ketchapp'ın zorlayıcı beceri oyunları arasında en yenisi.

Spike Run, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla platformda öne çıkan minimal görsellere sahip ücretsiz ve ufak boyutlu bir beceri oyunu. Konsantrasyon, refleks, sabır üçlüsünü bir arada gerektiren oyunda küpün çivilerle dolu platformda yolunu bulmasına yardımcı oluyoruz.

Tek elle rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış sonsuz oynanışa sahip başka bir deyişle yüksek puan yapıp arkadaşlarımızı sinir etmekten başka bir amacımızın olmadığı oyunda küpü ilerletmek için özel bir çaba sarf etmemiz gerekmiyor. Küp ekrana dokunmamızla birlikte ilerlemeye başlıyor. Küpü çivilerden geçirmek için çivilere yaklaşmadan dokunup çivilerin kaybolmasını sağlıyoruz. Lakin çiviler öyle noktalara dizilmiş ki ekrandan gözünüzü 1 saniye olsun çevirmememiz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Circle Spike Run

    Circle Spike Run, çember etrafında kontrol ettiğiniz top ile giderken önünüze çıkan engellere takılmadan ilerlemeniz gereken başarılı bir Android koşu oyunu.
  • Spike Dash

    Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.
  • Spike City

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Cosmo Run

    Cosmo Run, ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Road Run 2

    Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Amazing Run 3D

    Amazing Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur